best business loans Long Term Loansbusiness loans SBA Loans Short Term Loads Small Business Loans Merchant Cash Advances Equipment Financing Working Capital Big Lines of Credit
Ripollet Ràdio. Emissora Municipal 91.3 FM Rotating Header Image

Info Setmanal 24/02/2012

A l’Info 189 del 24 de febrer hem parlat dels acords pressos al Ple ordinari de febrer. Hem conversat amb el gerent de la Funerària Truyols, sobre el projecte del nou tanatori, que ja s’ha començat ja a construir i també amb en Lluís Torrens, director de l’Espai d’Art Contemporani Art Públic, col·lecció Biel Torrens, que ens ha parlat de l’exposició Art Class, que acollirà el Centre Cultural entre els mesos de març i abril. Les obres a diversos carrers i equipaments públics de Ripollet, així com les propostes de l’Associació d’Espectadors per aquest divendres han estat altres de les notícies destacades del programa d’avui.

Play