El 7è Art De Talia 19/09/2011

El 7è art de Talia. Featured Image
  • Bloc musical inicial: Musical Crazy for you (Broadway, 1992. George i Ira Gershwin).6 temes.
  • Entrevista: A Salvador Sunyer, director del festival de teatre TEMPORADA ALTA de Girona.
  • Estrenes cinema: Comentaris de Stella, Un cuento chino, El hombre de al lado, Prima cosa bella, Gianni y sus mujeres, La piel que habito, El árbol de la vida, El perfecto anfitrión, Insidious, Beginners i Super 8
  • Estrenes teatre: Exitus (Villarroel), Lo mejor de Antonia San Juan (Arteria Paral·lel), La sonrisa etrusca (Teatre Goya) i Les conseqüències del Pim Pam (Sala Muntaner).
  • L’hora de l’adèu: Record de les personalitats desaparegudes (àmbit hispà i català) durant l’estiu: JORDI DAUDER,JORGE LAVAT,MARIA MALVENDA CAMPOS, ROSA BELDA,ENCARNA SANCHEZ CASCALES, JORDI VILA i CARLOS BALLESTEROS.
  • Temes musicals: Crazy for you (George & Ira Gershwin), The Last 5 years (musical off-Broadway, Jason Robert Brown), La piel que habito (Alberto Iglesias), El arbol de la vida (Alexandre Desplat), Super 8 (Michael Giacchino), Fly Me to the Moon (cantada per Frank Sinatra), Carícies (Carles Cases).