Info Setmanal 07/10/2011

Info

A l’edició número 172 de l’Info setmanal, hem fet la crònica de la primera sessió de l’Aula d’Extensió Universitària que va comptar amb la presència del perisodista Antonio Franco. Als nostres estudis hem tingut al regidor de Comerç, Indústria i Turisme, Joan Famdos i la president de la UBR, Maria Villariño, per parlar del Ripostock i Albert grille, president de l’associació Rock and Ripo que organita el Concurs de Joves Músics aquest cap de setmana. El reportatge d’avui l’hem dedicat al desaparegut Dr. Ernest Boquet i a l’apartat de notícies hem informat de la nova web de l’associació d’espectadors, les Festes del Pilar i les propostes i posicionament en relació a la Llei de Barris a Can Mas de Noves Generacions del PP a Ripollet i del Compromís per Ripollet.