Espai Vital 19/10/2011

Espai Vital .Featured Image

Comencem el programa amb una entrevista al Dr. Lloreta sobre la compra per part de l’hospital del mar d’un microscopi virtual d’ultima generació per a la la formació de futurs profesionals de la sanitat. Realitzem la roda informativa amb les emissores coproductores del programa, Cerdanyola, Ripollet, Montcada, Barberà, Santa Perpetua i Sabadell, per coneixer les novetats sanitaries de l’area d’influencia de l’emissora. A continuació us oferim el capítol segón de la versió radiofonica del llibre “Alta sensibilidad” portat a la ràdio amb la veu de Maria López. Presentem un nou espai SALUT, portat a terme per Juanjo Jonqueres amb el suport del Departament de salut pública de la diputació de Barcelona, avui alcohol i joves, primera part. Per últim Conxita Naudi ens acosta les receptes de cuina saludables, avui amanida de patates amb anxoves de la escala.