El 7è Art De Talia 05/12/2011

El 7è art de Talia. Featured Image
  • Aniversaris: 25 anys mort de Joan Oliver-Pere Quart, 75 anys mort Luigi Pirandello, 35 anys fundació teatre Lliure, 150 anys naixement Georges Mélies, 30 anys mort de William Holden i Natalie Wood, Centenaris de Nino Rota, Broderick Crawford i Lee J. Cobb, 95 aniversari de Kirk Douglas, 77 aniversari de Judy Dench i 80 aniversari Joan Guinjoan.
  • Estrenes cinema: Films no vistos: Afinidades, Acero puro, La conspiración, Happy Feet 2, Premonición, Vicky el vikingo, Fuga de cerebros 2. Comentaris amplis de: Kerity i la casa dels contes (Dominique Monfery); El verano de Martino (Massimo Natale), Si no nosotros, ¿quién? (Andres Veiel), Jane Eyre (Cary Fukunaga), Restless (Sin descanso) (Gus van Sant), In Time (Andrew Niccol) i Festival de preestrenes al Floridablanca.
  • Estrenes teatre: Sala d’espera futur (Teatre Tantarantana), La tempestat (dir. Declan Donnellan, Teatre Lliure), El crim de Lord Arthur Savile (Egos Teatre, al TNC-Sala Gran) i El apagón (Teatre Condal).
  • Cartellera: Revisió programació Ripollet, Barcelona, Sabadell (cinema i teatre).
  • Temes musicals: Bandes sonores de films: Rebelde sin causa (Leonard Rosenmann), West Side Story (Leonard Bernstein), Proyecto Brainstorm (James Horner), El crepúsculo de los dioses (Franz Waxman), Picnic (George Dunning), Grupo salvaje (Jerry Fielding), Sabrina (Frederic Hollander), Casanova de Fellini, A pleno sol, El padrino, Il bidone-Almas sin conciencia, Los clowns i Il Brigante (totes de Nino Rota), Éxodo (Ernest Gold), Cautivos del mal (David Raksin), Espartaco (Alex North). Temes teatre: Cabaret (John Kander/Fred Ebb), El crim de Lord Arthur Savile (Rubèn Montañá-Toni Sans-Francesc Mora) i Cant espiritual indi (Joan Guinjoan).