El 7è Art De Talia 05/03/2012

El 7è art de Talia. Featured Image
  • ANIVERSARIS: 25 anys de la mort de l’actor Danny Kaye. Centenari del naixement del compositor Xavier Montsaltvatge.
  • ENTREVISTA: A Ramon Ribalta, director dels muntatges: Set núvies per a set germans i Filomena Marturano que s’estan fent al Teatre del Sol (Sabadell).
  • ESTRENES CINEMA: Films no vistos: En tierra de sangre y miel; Chronicle, Fausto, El cielo abierto, Hora menos, Indomable, Una aventura extraordinaria.Una canción. Critiques de: Any de Gràcia (Ventura Pons); De cintura para arriba (Gianfrancesco Lazotti); Luces rojas (Rodrigo Cortés) i ¿Y ahora adonde vamos? (Nadine Labaki).
  • ESTRENES TEATRE: Serenade (Teatre de Ripollet); Voyager (De i Dir: Marc Angelet, TNC-Sala Tallers), Incendies (de Wadji Mouawad, Dir.: Oriol Broggi,Teatre Romea) i La Boheme (opera de Giacomo Puccini, dir. Gian Carlo del Monaco, Gran Teatre del Liceu).
  • CARTELLERA: Repàs cartelleres cinema i teatre de Ripollet, Cerdanyola, Barcelona, Sant Cugat, Filmoteca i actes del dia de la Dona Treballadora (8 Març)
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores dels films: War Horse (Caballo de batalla) de John Williams, cancó That Old Black Magic (Johnny Mercer,Harold Arlen) versions a càrrec de Michelle Williams (Film Mi semana con Marilyn) i Marilyn Monroe (film Bus Stop), cançó Dones admirables (del documental Dones admirables, d’Andreu Rifé, Aurora Antón). Temes dels musicals: Seven Brides for Seven Brothers (Johnny Mercer,Gene de Paul, original cast recording,2 temes), Two for Two (de Richard Rodgers i Martin Chairmin, 3 temes cantats per Danny Kaye) i opera La Boheme (G. Puccini, 1 tema cantat per Maria Callas). Fragment musical de Xavier Montsalvatge