Info Setmanal 18/05/2012

Info

L’Info ha emès aquest divendres, 18 de maig, el programa 200, on hem tractat una gran varietat de temes, entre ells els acords del Ple extraordinari del passat 14 de maig, per tal d’aprovar el Pla d’Ajust. Als nostres estudis ens han acompanyat Maria Lladó, regidora de Serveis Socials per parlar dels darrers projectes del departament, i Vicente Guerrero, professor i sotsdirector de formació professional de l’Institut Palau Ausit, per parlar de l’oferta formativa postobligatòria.

En la plana política, hem informat dels posicionaments dels partits de l’oposició en diferents temes i del 1r any de vida del moviment 15M al nostre municipi. En l’apartat cultural l’EduArt i la presentació de les bases del Concurs de Curtmetratges han estat els temes més importants, juntament amb el festival de Mans Unides.