El 7è Art De Talia 22/10/2012

El 7è art de Talia. Featured Image
  •  BLOC MUSICAL INICIAL: Musical Top Hat (primer acte, complet, 9 temes, original London Cast, 2012).
  • ANIVERSARIS: Avui 60 anys Jeff Goldblum. Avui 70 anys estrena film La extraña pasajera. 50 anys estrena musical Broadway: Mr. President.
  •  ESTRENES CINEMA:  Films no vistos: Paranormal Activity 4, Terrados En campaña todo vale. Crítiques dels films: ¡Atraco!d’Eduard Cortés; Salvajes d’Oliver Stone, La isla de los olvidados de Marius Holst, Looper de Rian Johnson i Adam resucitado de Paul Schrader.. També 25 anys dels cinemes Verdi i 30 anys del programa La Claqueta.
  •  ESTRENES TEATRE: Crítiques de les obres: Donka – Una carta a Txèkhov (Cia. Finzi Pasca, Dir.: Daniele Finzi Pasca. TNC-Sala Tallers). MCBTH (Macbeth). Versió lliure d’Àlex Rigola. Obra de William Shakespeare  (Dir. Àlex Rigola. TNC-Sala Petita).
  • CARTELLERA: Ripollet, Barcelona, Temporada Alta (Girona), Sabadell, Cerdanyola del Vallès. Filmoteca. 17 Mostra Teatre Bcn.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals:Top Hat (Irving Berlin, Original London cast, 2012, 9 temes), Mr. President (Irving Berlin, Original Broadway cast, 3 temes). 1 tema dels films: La extraña pasajera (Max Steiner), El sueño del mono loco (Antoine Duhamel) i Luces de candilejas (Tema Heat Wave, d’Irving Berlin, cantat per Marilyn Monroe).