Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 04/03/2013
  • ANIVERSARIS: Avui 100 anys del naixement de l’actor John Gardfield i 20 anys de l’estrena a Broadway del musical The Goodbye Girl. També centenari de l’actor Gert Froebe i 50 anys de l’estrena del film Summer Holiday (Peter Yates).
  • ENTREVISTA: Amb Jordi Coca, comissionat per la celebració durant 2013 del centenari de l’Institut del Teatre de Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA:Films no vistos: Abuelos al poder i Hermosas criaturas. Critiques del films: Aquí y allá (Antonio Méndez Esparza), Un asunto real (Nicolaj Arcel), Hansel y Gretel, cazadores de brujas (Tommy Wirkola) i Weekend (Andrew Haigh).
  • L’HORA DELS ADÉUS:Mort de José Sancho, Maria Asquerino, Marifé de Triana, Alexei Guerman, Van Cliburn, Elspet Gray, Petro Vlahos i Luis Sagi-Vela.
  • ESTRENES DE TEATRE:Critiques de les obres: El rei borni (de/dir.: Marc Crehuet, Sala Flyhard), Constel·lacions (de Nick Payne, dir.: Mònica Bofill, Teatre Akadèmia), Red Pontiac (de/dir.: Pere Riera. Teatre Poliorama). Reposició de Smiley (de/dir.: Guillem Clua, Espai Lliure). Street Scene (opera de Kurt Weill, llibret d’Elmer Rice, lletres de Langston Hughes, Gran Teatre del Liceu). Repàs cartellera Barcelona, Ripollet i Cerdanyola.
  • TEMES MUSICALS:temes de les bandes sonores següents: Destino Tokyo (música Franz Waxman), La Comunidad (música Roque Baños), Goldfinger (cançó idem de John  Barrry, cantada per Shirley Bassey), Summer Holiday (cançó idem, cantada per Cliff Richard and The Shadows) (1 tema de cada) i del film Searching for Sugar Man (temes Cause i I Wonder, composats i cantats per Rodriguez). Temes dels musicals: Candide (overtura, música Leonard Bernstein), The Goodbye Girl (Original Broadway cast, 2 temes. Mus. Marvin Hamlisch, lletres David Zippel), Street Scene (3 temes, música de Kurt Weill, lletres de Langston Hughes).

BUSCAR PER DIA

març 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius