El 7è Art De Talia 11/03/2013
  • ANIVERSARIS: 35 anys estrena a Broadway del musical On the Twentieh Century.
  • ESTRENES CINEMA: Films no vistos: El callejon, Dando la nota, El gran milagro, Friends:Aventuras en la isla de los monstruos i Parker. Critiques dels films: Los amantes pasajeros (Pedro Almodóvar), En la niebla (Sergei Loznitsa), Las flores de la guerra (Zhang Yimou) i Oz, un mundo de fantasia (Sam Raimi). Propera reposició de El hombre tranquilo (John Ford).
  • ESTRENES TEATRE: La vida es sueño (de Calderón de la Barca, versió Juan Mayorga, dir.: Helena Pimenta, Compañia Nacional de Teatro Clásico, Teatre Lliure-Fabià Puigserver). Roberto Zucco (de Bernard Marie Koltés, dir.: Julio Manrique. Teatre Romea), Una historia catalana (de/dir.: Jordi Casanovas. Teatre Nacional – Sala Gran), La dona del futur (de/dir.: Marc Rosich. Música: Guille Millkyway. TNC-Sala Gran). The Wild Party-La festa salvatge (de Andrew Lippa. Dir.: Anna Valldeneu, Teatre Gaudí). La terra oblidada (de/dir:: Llàtzer Garcia. Sala Atrium), La signatura 400 (de Sophie Divry. Dir.: Joan Peris. Círcol Maldà). Tant bé que anàvem (de Carles Flavià i Jaume Sisa. Dir.: Pau Miró. La Seca-Espai Brossa). A Ripollet: Dansa XXI/Cat. Danses de sol i serena (Esbart Dansaire de Rubí- Teatre Auditori de Ripollet).
  • CARTELLERA: Ripollet, Cerdanyola, Sant Cugat, Filmoteca, Teatres de Barcelona, Parets, Opera als Icària.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals: Street Scene (música Kurt Weill, lletres. Langston Hughes, 7 temes), On the Twentieth Century (original Broadway Cast, música: Cy Coleman, lletres:Betty Comdem i Adolph Green, 2 temes), La dona del futur (música Guille Milkyway, 1 tema,cantat per Beth Rodergas), The Wild Party (original off-Broadway cast, Música i lletres: Andrew Lippa, 1 tema). Clips audio del film Los amantes pasajeros. Film Oz, un mundo de fantasia (tema Almost home, cantat per Mariah Carey) i tema Corason loco (bolero, versionat per Ricardo Solfa, (Jaume Sisa) inclós en l’espectacle Tant bé que anèven).

BUSCAR PER DIA

Març 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
« Feb   Abr »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius