Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 18/03/2013
  • ANIVERSARIS: Michael Caine ha complert 80 anys. 30 anys estrena del film Outsiders/Rebeldes de Francis Coppola. 50 anys de l’estrena del film El Gatopardo de Luchino Visconti. 40 anys de l’estrena a Broadway del musical Seesaw.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Rodrigo Arribas, actor i productor de l’obra Enrique VIII (de William Shakespeare, dir.: Ernesto Arias  – Teatre Barts de BCN).
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: A puerta fría, Anna Karenina, Dias de pesca en Patagonia,Jack el cazagigantes, Món Petit i The Art of Flight. Critiques del films: Amor y letras (Josh Radnor), Spring Breakers (Harmony Korine), El chico del periodico (The Paperboy) (Lee Daniels) i El hombre tranquilo (John Ford, 1952).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Richard Briers, Lloyd Philips, Alan Sharp, Juan Sánchez (de La Zaranda), Damiano Damiani i Jerome Savary.
  • TEATRE: Crítiques de: Àlies Gospodin (de Philipp Löhle, dir.: Moises Maicas – Sala Beckett). Si no ens paguen,no paguem! (de Dario Fo, dir.: Carles Fernández Giua. Tantarantana Teatre). Com dir-ho? (de Josep Maria Benet i Jornet. Dir.: Xavier Albertí – Teatre Almeria). La flauta màgica. Variacions Dei Furbi. A propòsit de La flauta màgica de Mozart. Dir.: Gemma Beltran. La Seca-Espai Brossa). T’estimo, ets perfecte….ja et canviaré (de Joe di Pietro i Jimmy Roberts. Dir.: Elisenda Roca – Teatre Poliorama).
  • CARTELLERA: De Ripollet, Barcelona, Sant Cugat, Cerdanyola, Sabadell, Parets. Filmoteca i Icària.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films (1 tema de cada) : Las normas de la casa de la sidra (música: Rachel Portman), El hombre tranquilo (música: Victor Young), Rebeldes (música de Carmine Coppola i Stevie Wonder), El Gatopardo (música Nino Rota), Siete novias para siete hermanos (cançó: Spring Spring Spring, Música de Gene de Paul, Lletres de Johnny Mercer (arriba la primavera¡). De la serie de TV: Los Tudor (música. Trevor Morris). Dels musicals: Seesaw (música de Cy Coleman, lletres: Dorothy Fields, original Broadway cast, 2 temes), Cabaret (música John Kander, lletres: Fred Ebb, 1 tema, cantat per Ute Lemper, versió escènica de Jerome Savary). La revista negra (2 temes, versió escènica de Jerome Savary). T’estimo,ets perfecte…ja et canviaré (música: Joe di Pietro, lletres: Jimmy Roberts. 3 temes, versió catalana).

BUSCAR PER DIA

març 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius