Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 08/04/2013
  • ANIVERSARIS: 60 anys de l’estrena a Broadway del musical Wonderful  Towm. El compositor Andrew Lloyd Webber ha complert 65 anys.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: 1) Entrevista amb Eulàlia Umbert, de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet. Inici 3er. Trimestre, 19ª temporada. 2) Entrevista amb Victor Garibaldi i Iris Alarcón, director i actriu del muntatge Vimbodí vs.Praga,de Cristina Clemente, que Amics del Teatre de Ripollet estrena aquesta setmana.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Morts dels directors Jesús Franco i Bigas Luna i l’actriu Sara Montiel. Record musical del compositor Armando Trovajoli.
  • ESTRENES DE TEATRE: Tu digues que l’estimes (de/dir.: Ivan Campillo, a Teatre Mercat Vell, Ripollet). L’onada (d’Ignacio Garcia May, a partir de l’obra de Ron Jones, dir.: Marc Montserrat Prukker. Teatre Lliure de Gràcia). Madame Butterfly (de Giacomo Puccini, Gran Teatre del Liceu). El mestre i Margarida (de Mikhail Bulgalkov. Dir.: Pep Tosar- Círcol Maldà). Club Cabaret Bildenberg (de Toni Orensanz. Dir.: Oriol Grau. Sala Muntaner). No parlis amb estranys (Fragments de memòria) (de/dir.: Helena Tornero. TNC-Sala Petita). Repàs de Cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals de les pel·lícules, 1 tema de cada: Perfume de mujer i Passione d’amore (Música Armando Trovajoli). Jamón Jamón (Música de Nicola Piovani), Las edades de Lulú (cançó de Carles Segarra), El último cuplé (tema: Fumando espero, cantat per Sara Montiel), La violetera (tema idem, cantat per Sara Montiel). Dels musicals: Wonderful Towm (música Leonard Berntein. Lletres: Betty Comdem i Adolph Green, original Broadway Cast, 1 tema). Aspects of Love (músic Andrew Lloyd Webber, original London cast, 2 temes). Cats (música Andrew Lloyd Webber, tema Memory, cantat per Barbra Streisand). Tema Uno (cantat per Sara Montiel).

BUSCAR PER DIA

abril 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius