El 7è Art De Talia 08/04/2013

El 7è art de Talia. Featured Image
  • ANIVERSARIS: 60 anys de l’estrena a Broadway del musical Wonderful  Towm. El compositor Andrew Lloyd Webber ha complert 65 anys.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: 1) Entrevista amb Eulàlia Umbert, de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet. Inici 3er. Trimestre, 19ª temporada. 2) Entrevista amb Victor Garibaldi i Iris Alarcón, director i actriu del muntatge Vimbodí vs.Praga,de Cristina Clemente, que Amics del Teatre de Ripollet estrena aquesta setmana.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Morts dels directors Jesús Franco i Bigas Luna i l’actriu Sara Montiel. Record musical del compositor Armando Trovajoli.
  • ESTRENES DE TEATRE: Tu digues que l’estimes (de/dir.: Ivan Campillo, a Teatre Mercat Vell, Ripollet). L’onada (d’Ignacio Garcia May, a partir de l’obra de Ron Jones, dir.: Marc Montserrat Prukker. Teatre Lliure de Gràcia). Madame Butterfly (de Giacomo Puccini, Gran Teatre del Liceu). El mestre i Margarida (de Mikhail Bulgalkov. Dir.: Pep Tosar- Círcol Maldà). Club Cabaret Bildenberg (de Toni Orensanz. Dir.: Oriol Grau. Sala Muntaner). No parlis amb estranys (Fragments de memòria) (de/dir.: Helena Tornero. TNC-Sala Petita). Repàs de Cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals de les pel·lícules, 1 tema de cada: Perfume de mujer i Passione d’amore (Música Armando Trovajoli). Jamón Jamón (Música de Nicola Piovani), Las edades de Lulú (cançó de Carles Segarra), El último cuplé (tema: Fumando espero, cantat per Sara Montiel), La violetera (tema idem, cantat per Sara Montiel). Dels musicals: Wonderful Towm (música Leonard Berntein. Lletres: Betty Comdem i Adolph Green, original Broadway Cast, 1 tema). Aspects of Love (músic Andrew Lloyd Webber, original London cast, 2 temes). Cats (música Andrew Lloyd Webber, tema Memory, cantat per Barbra Streisand). Tema Uno (cantat per Sara Montiel).