Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 15/04/2013
  • ANIVERSARIS: Montserrat Caballé ha complert 80 anys. Avui Claudia Cardinale fa 75 anys. 40 anys de l’estrena a Broadway del musical A Little Night Music
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb David Pastor, co-director del film Los últimos dias (atenció la entrevista està en dues parts diferents del programa, perquè es va tallar la comunicació i va costar una mica restablir-la).
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Alacrán enamorado, Ciao Pirla, Dragón (Wuxia), 4 días de Mayo, Oblivion, LOL, October Baby, Tipos legales, To the Wonder, Por la cara,Una bala en la cabeza, G.I. Joe: Venganza, Posesión infernal, Cristiada, Jack el cazagigantes.  Crítiques del films: Los últimos días (David i Àlex Pastor), Barbara (Christian Petzold), Incompatibles (David Charhon), La cocinera del presidente (Christian Vincent), La soledad de los números primos (Saverio Constanzo), Érase una vez en Anatolia (Nuri Bilge Ceylan), Tesis sobre un homicidio (Hernan Golfrid), Días de pesca en Patagonia (Carlos Sorín), Món petit (Marcel Barrrena), A puerta fría (Xavi Puebla), Los Croods (dirs.: Kirk de Micco i Chris Sanders), Upside Down (Un amor entre dos mundos) (Juan Solanas), The Host (La huesped) (Andrew Niccol), Grandes esperanzas (Mike Newell), Ana Karenina (Joe Wright) i Efectos secundarios (Steven Soderberg).
  • ESTRENES DE TEATRE: Montserrat Figueras. La veu de l’emoció (film, a Ripollet, sessió Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell). Afterplay (de Brian Friel. Dir.: Inma Colomer,Sala Atrium), Els forats de casa (de Virginia Sánchez. Dir.: Mònica Lucchetti. Versus Teatrre). El príncipi d’Arquímedes (de/Dir.: Josep Maria Miró i Corominas. La Villarroel Teatre). Smiley (De/Dir.:Guillem Clua – Sala Club Capitol 2). My Sweet Country (de/dir: Àlex Mañas, Música: The Mamzelles. Teatre Poliorama). Bona Gent (de: David Lindsay Abaire. Dir.: Daniel Veronese. Teatre Goya Codorniu). Repàs cartellera teatral de Madrid: Ay, Carmela el musical (de Andres Sanchis Sinisterra, Dir.: José Luis Garcia Sánchez). Deseo (de/dir: Miguel del Arco), Feelgood, El gran teatro del mundo i altres.
  • TEMES MUSICALS:  fragment de La Traviata de Verdi, cantat per Montserrat Caballé. Bandes sonores dels films: El Gatopardo (Música Nino Rota), Los amantes pasajeros (tema The Pointed Sisters i tema música Alberto Iglesias), Jack el cazagigantes (música John Ottman).Trailer del film Los últimos dias. Del musical A Little Night Music (música i lletres: Stephen Sondheim, original Broadway cast,3 temes)

BUSCAR PER DIA

abril 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius