El 7è Art De Talia 22/04/2013

El 7è art de Talia. Featured Image
  • ANIVERSARIS: 65 Aniversari del compositor Stephen Schwartz. Avui Jack Nicholson fa 76 anys. Demà 55 anys de l’estrena del film Sed de mal d’Orson Welles.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: El payaso, Memorias de un zombie adolescente, On the Road (En la carretera), Serie B, Nana, Un lugar donde refugiarse, Un verano ardiente, Nacho Duato: Danse la danse. Critiques dels films: Oblivion (Joseph Konsinski), To the Wonder (Terrence Malick), Alacrán enamorado (Santiago A. Zannou) i Tipos legales (Fisher Stevens)
  • L’OPINIÓ DE RAMÓN OLIVER (Cinema i TV): La caza (Thomas Vintenberg), serie TV: Hannibal, sobre l’actor Mads Mikkelsen i Tierra prometida (Gus van Sant).
  • ESTRENES DE TEATRE: Oleanna (de David Mamet, Dir.:David Selvas, el divendres a Ripollet). Nits de musica a Ripollet: 200 anys de Verdi. Obres de Paris: Sunday in the Park with George (de Stephen Sondheim, Theatre Châtelet), Sister Act (musica Alan Menken, Theatre Mogador), i exposició Jacques Demy a la Cinémathèque de Paris.
  • CARTELLERA: Repàs cartellera Ripollet, Cerdanyola, Sant Cugat, Barcelona, Festival Cinema d’Autor, Filmoteca de Catalunya (Congrés FIAF).
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals: Godspell, Children of Eden, Pippin, The Baker’s Wife i Wicked (música de Stephen Schwartz, 1 tema de cada). Del musical Sunday in the Park with George (música i lletra de Stephen Sondheim, versión Londres, 2010, tema Sunday). Del musical: Sister Act (música Alan Menken, lletres Glenn Slater,adaptació francesa: Nicolas Nebot, tema Sister Act, cantat per Kania). Opera Nabucco (música Giuseppe Verdi, 1 tema). 1 tema de les bandes sonores originals dels films: Sed de mal (música Henry Mancini), El resplandor (música Wendy Carlos) i Las señoritas de Rochefort (música de Michel Legrand, lletra de Jacques Demy).