Espai Vital 24/04/2013

Espai Vital .Featured Image

Espai vital es un programa dedicat a les persones amb discapacitat o malaltia crónica pero fet per tothom. En aquest programa comptem amb la presencia de Marc Sanz, preparador físic que ens done consells de com treballar el cos en diferents malalties cróniques, a més comptem amb la preséncia del psicóleg Jaime Guinot que estrena espai al programa, avui ens defineix psicòleg, realitzem la roda informativa i entrevistem a la doctora Laura Soucek, investigadora del Valle Hebrón Institut d’Oncologia, sobre una troballa molt importan, Myc, una proteina que frena el creixement de tumors pulmonars en models preclínics i provat en ratolíns amb efectivitat.

Comptem amb la preséncia d’Alberto Castro i els gadgeto Albertos, avui una aplicació de google que facilita la posibilitat de partir la pantalla de l’ordinador en tres i veure simultaniament una videoconferencia entre 2 persones i veure alhora un traductor de llengua de signes.

Escoltem el capítol del Món groc i la cuina adaptada de Contxita Naudi, avui sopa de cigrons.