El Debat 07/05/2013

El Debat

El programa El Debat de Ripollet Ràdio va estar dedicat, en la seva darrera edició, a la independència de Catalunya. El programa va comptar amb la participació de les cinc forces amb representació municipal, més Esquerra Republicana i Ripollet per la independència.

L’11 de setembre de 2012 va posar la independència de Catalunya a primer nivell de la política catalana i espanyola. La gran resposta ciutadana durant la manifestació de la Diada va precipitar la convocatòria d’eleccions i va canviar i ampliar l’arc parlamentari, ara més polaritzat que mai.

L’espai El Debat va tractar la recent Cimera del dret a decidir i va debatre sobre la viabilitat d’un Estat Català, el Pacte Fiscal i si el trencament amb Espanya és la solució per sortir de la crisi.

Convidats:

– Lluís Tirado, del PSC

– Jacint Padró, del CpR

– Víctor Diéguez, del PP

– Julià López, de Convergència

– Valentí Nieto, d’ICV-EUiA

– Albert Fonollet, d’Esquerra Republicana

– i Miquel Estapé, de Ripollet per la Independència (Assemblea Nacional Catalana)