Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 03/06/2013
  • ANIVERSARIS: 60 anys de l’estrena del film Julio Cesar de Joseph L. Mankiewicz, Anton Garcia Abril ha complert 80 anys. 85 anys de l’estrena a Broadway del musical I Married with an Angel + Tema de Benvinguda al mes de Juny
  • L’ENTREVISTA DEL DIA:  Amb la senyora Montserrrat Vellvehí, directora de la X edició del Festival Shakespeare, Barcelona 6-12 Juny.
  • ESTRENES DE TEATRE:a Ripollet: Espectacle dansa: Los 7 pecados i Peret. Rumba Catalana (Teatre Auditori). Recreo (de Manel Veiga, dir:. Boris Rottenstein, Teatre AKadèmia); El cor delator (d’Edgar Allan Poe, dir. Hugo Guzmán. Sala Atrium); Baby Bum (d’Accidents Polipoètics, La Seca-Espai Brossa); Solfatara ( d’Atresbandes, Sala Beckett); Contra l’amor (d’Esteve Soler. Dir.: Carles Fernández Giua. La Seca-Espai Brossa); Cartes d’amor (d’A.R. Gurney, Dir.: Emili de Bas, Teatre del Sol, Sabadell); Litoral (de Wadji Mouawad, Dir.: Raimon Molins, Teatre Romea), Stockman (adaptació lliure d’El enemic del poble d’Ibsen, adapt./dir.: Oriol Tarrasón, Sala Muntaner); Primer amor (de Samuel Beckett, dir.: Miguel Gorriz, La Villarroel); La meva Isménia (d’Eugéne Labiche. Dir.: Hermann Bonnin. La Seca-Espai Brossa); Barcelona (de/dir.. Pere Riera. TNC-Sala Gran); Els guapos són els raros (de/dir. Enric Cambray. Teatre Gaudí); L’elisir d’amore (opera de Gioachino Rossini. Llibret de Felice Romani, Dir.; Mario Gas. Gran Teatre del Liceu) i Il turco in Italia (opera de Gaetano Donizetti, dir.. Christof Loy. Gran Teatre del Liceu).
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Chaika, Todo irá bien, El viaje extraordinario, Madres de Mayo, Tierra de nadie, Mi gran aventura sexual, Indignados, Michel Petrucciani, La ultima isla, Marea letal, El gran golpe i De que va la vida?: Critiques dels films: La fotógrafa de Fernando Baños Fidalgo, La mula (de Michael Radford i director anónim; Alí de Paco R. Baños, Hijo de Caín de Jesús Monllaó, La Estrella  d’Alberto Aranda, Maternity Blues de Fabrizio Catani, Kawboy de Bouderwijn Koole, The Trip de Michael Winterbottom, El Gran Gastby de Baz Luhrmann i Fast and Furious 6 (de Justin Lin, i tancament del Cinema Urgell).
  • TEMES MUSICALS: Cançó: June is Bustin Out All Over del musical Carousel, (música Richard Rodgers, lletra: Oscar Hammerstein II), cançó El mig amic (cantada per Peret),  de les bandes sonores del films: Julio Cesar (música de Miklos Rozsa, 1 tema), La Estrella (cançó: Santa Coloma, de Los Barrankilla y el Ruso), Fortunata y Jacinta (série de TVE, música de Anton Garcia Abril, 1 tema); El Gran Gastby (dos temes) i un tema de l’opera Il turco in Italia (música de Gaetano Donizetti, cantat per Maria Callas), 1 tema del musical I Married with An Angel (música de Richard Rodgers, Lletra de Lorenz Hart) i un tema de l’obra Els guapos són els raros (tema idem, de Manel, cantat per la companyia).

BUSCAR PER DIA

juny 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius