Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 10/06/2013
  • ANIVERSARIS: Centenari del naixement de Peter Cushing, 75 anys de les estrenes dels films Robin de los Bosques i Jezabel. 50 anys de les estrenes dels films Drácula (de Terence Fisher) i Cleopatra. 55 anys de l’estrena del film Vértigo. 40 anys les estrenes dels films: Frankenstein and the Monster from Hell i Pat Garrett and Billy the Kid. 60 anys de les estrenes a Broadway dels musicals: Me and Juliet i Can-Can. 50 anys de l’escàndol Profumo.
  • ESTRENES DE TEATRE: Diagnòstic: Hamlet (de Maria Castillo i Miguel Gallardo, titelles. Biblioteca de Catalunya). Dimecres (d’Aina Tur. Dir.: Daniela de Vecchi. Sala Beckett).
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Clara, no es nombre de mujer. El mensajero i Synedoche, New York. Crítiques dels films:  Tango libre de Fréderic Fontayne, El viaje extraordinario de Serge Blomberg i Éric Langie, Popular de Régis Roinsard, Inch’ Allah d’Anais Barbeau-Lavalette, 15 años y un dia de Gracia Querejeta, 360.Juego de destinos de Fernando Meirelles; Un amigo para Frank de Jake Schreier, The Lords of Salem de Rob Zombie, Dead Man Down – La venganza del hombre muerto de Nils Arden Oplev, R3sacón part III de Todd Philips. Reposicións dels films: Desayuno con diamantes de Blake Edwards i Mishima de Paul Schrader. L’opinió de Ramon Oliver: Turistas i Kill List de Ben Wheatley. Mas comentaris als Premis Tony de Teatre 2012 – Nova York.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort d’Elías Querejeta i d’Esther Williams.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals del films, 1 tema de cada excepte quan s’indica altre cosa: Robin de los Bosques (música de Erich Wolfgang Korngold, 2 temes), Jezabel  (música de Max Steiner), Drácula (música de James Bernard), Frankenstein and the Monster from Hell (música de James Bernard), Scandal (música de Carl Davis), Vértigo (música de Bernard Herrmann), Cleopatra (música d’Alex North), Cria cuervos (cancçó. ¿Por qué te vas? Cantada per Jeannette), Escuela de sirenas (tema: Muñequita linda, interpretat per les orquestres de Carlos Ramírez i Xavier Cugat), Pat Garrett and Billy the Kid (cançó Knockin on Heavens Door, composta i cantada per Bob Dylan). Clips d’audio del film R3sacón. I dels musicals originals de Broadway: Me and Juliet (música Richard Rodgers, lletra: Oscar Hammerstein III, 1 tema) i Can-can (música i lletra:Cole Porter, 3 temes).

BUSCAR PER DIA

juny 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius