Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 17/06/2013
  • ANIVERSARIS:  30 anys de la mort del compositor Georges Auric; 40 anys de les estrenes dels films: Vive y deja morir, Un toque de distinción i El exorcista. 45 anys de l’estrena del film La semilla del diablo. 70 anys de l’estrena del film La ninfa constante. 30 anys de l’estrena del film Octopussy. 20 anys de l’estrena a Broadway del musical  Kiss of the Spider Woman.
  • ESTRENES DE TEATRE: Julio Cesar (de William Shakespeare; director Paco Azorin. Teatre Romea) i Luces de Bohemia (de Ramón-Maria del Valle Inclán, director: Carlos Martin. Teatre Goya Codorniu). Breu repàs a cartellera Ripollet estiu: Marató de Teatre infantil La Careta, Nits de música catalana. Previsions de programació d’estiu del Festival Grec de Barcelona i dels teatres Villarroel i Romea.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Con la pata quebrada, Gigantes: la leyenda de Tombatossals, Las aventuras de los cinco, Menu degustació i Un Dios prohibido. Critiques del films: Synecdoche, New York de Charlie Kaufmann, Un invierno en la playa de Josh Boone, El mensajero de Ric Roman Waugh, Trance de Danny Boyle, Somos gente honrada de Alejandro Marzoa i Insensibles de Juan Carlos Medina.  Breu repàs a actualitat cinematogràfica d’estiu: Certamens de curtmetratges a Ripollet, previsions d’estrenes i Filmoteca de Catalunya. Comentari exposició: Georges Mélies. La màgia del Cinema  (Caixaforum) i exposicions Pier Paolo Pasolini (CCCB) i Mulltiversions (Filmoteca de Catalunya).
  • L’HORA DELS ADÉUS:Breu records de les següents personalitats desaparegudes en les darreres setmanes: Tomás Mallol, Joan Montanyès “Monti”, Alain Mollot, Franca Rame, Antoine Bourseiller, Albert Ingram, Maria Tallchief, Vincent Gerard Dowling, Jean Stapleton, Steve Forrest, Carmen Montejo, Rosella Falk, Richard Griffiths, Milo O’Shea, Jonathan Winters, Harry Reems i Georges Moustaki.
  • TEMES MUSICALS:De les bandes sonores originals dels films següents:  Lola Montes, La bella y la bestia (de Jean Cocteau), Pasaporte para Pimlico, Suspense i Oro en barras, 1 tema de cada, tots amb música de Georges Auric. 1 tema de les bandes sonores originals dels films: La ninfa constante (música: Erich Wolfgang Korngold), El exorcista (tema Tubular Bells, de Mike Oldfield), La semilla del diablo (música de Christopher Komeda, veu de Mia Farrow), Star Trek: Into Darkness (música de Michael Giacchino). Cançons de les bandes sonores originals dels films: Vive y deja morir (composat i cantat per Paul McCartney and The Wings), Un toque de distinción, tema All That Love Want to Waste, de George Barrie i Sammy Cahn, cantat per Madeline Bell; Octopussy (tema: All Time High, música de John Barry; lletra de Tim Rice, cantat per Rita Coodlidge), Somos gente honrada (tema: Gente honrada, d’Estopa). Dels musicals: Yo quiero a mi mujer (música de Cy Coleman. Tema: En el rollo está la solución, de la versió espanyola, cantat per Alfredo Landa i Francisco Valladares). Del musical: Kiss of The Spider Woman (original Broadway Cast, música John Kander, lletra Fred Ebb, temes: Her Name is Aurora i Dear One). I cançó: Le Méteque (composta i cantada per Georges Moustaki).

BUSCAR PER DIA

juny 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius