Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 16/09/2013

Programa núm. 412

  • ANIVERSARIS:  60 anys de les estrenes dels films Vacaciones en Roma, La túnica sagrada i I Vitelloni. Centenari del naixement del compositor Jerome Moross. Centenaris dels naixements de Mary Santpere i Salvador Espriu. 150 anys del naixement d’Enric Borràs. 90 anys de l’estrena a Broadway del musical Sally. Avui l’actriu Lauren Bacall compleix 89 any
  • ESTRENES TEATRE: Crítiques de les obres: Un trozo invisible de este mundo de Juan Diego Botto. Dir. Sergio Peris Mencheta (Teatre Lliure- Montjuïc, Sala Fabià Puigserver). Le llaman Copla de Marc Sambola i Marc Vilavella (reposició al teatre Gaudí). Repàs de la cartellera de teatres de Barcelona i Ripollet. Avui: 12ª Festa de l’Espectacle: Barcelona aixeca el teló (Teatre Coliseum). Demà actuació de Kris Kristofferson al teatre Barts.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Repàs a algunes de les morts més sentides del passat estiu: James Gandolfini, Elmore Leonard, Richard Matheson, Jesús Robles, Javier Artiñano, Miguel Narros, Carla Revuelta, Cory Monteith, Javier Tomeo, Bernardette Lafont, Valérie Benguigui i Julie Harris.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques d’algunes de les pelis més destacades de l’estiu (cinema nacional, europeu o d’autor), totes en cartellera encara: Barcelona, nit d’estiu (Dani de la Orden), La plaga (Neús Ballús), Sola contigo (Alberto Lecchi), Paraiso:Amor; Paraiso.Fe i Paraiso. Esperanza (trilogia d’Ulrich Seidl), The Act of Killing (Joshua Oppenheimer), Hannah Arendt (Margarethe Von Trotta), Renoir (Gilles Bourdos), Una casa en Córcega (Pierre Duculot), Una canción para Marion (Paul Andrew Williams), La mejor oferta (Giuseppe Tornatore), El comandante y la cigüeña (Silvio Soldini), El último concierto (Yaron Zilbermann) i Un pedacito de cielo (Nicole Kassell). Inici de projeccions d’òpera als Verdi: Demà: Turandot (muntatge de la Royal Opera House) i inici de les projeccions del cine-club Xicsnefils de Cerdanyola del Vallès amb The Trotsky.
  • TEMES MUSICALS: 1 tema de cadascuna de les bandes sonores originals dels films següents: La túnica sagrada (música d’Alfred Newman), I vitelloni (música de Nino Rota), Rachel,Rachel i El Cardenal (música de Jerome Moross). Cancó: Help Me Make It Through the Night (composta i cantada per Kris Kristofferson, inclosa en el film Fat City). Temes dels musicals originals: Le llaman Cobla (tema: La Vaselina, de Abelda i Villán, cantat per Elia Corral i Gracia Fernández i Medley Lorca, de Federico Garcia Lorca, cantat per tota la companyia). De la revista: El Pepito Santpere (tema Els cuplets d’en Santpere, cantat per Mary Santpere);del musical Sally (tema: Look for the Silver Lining, música de Jerome Kern, lletra de Bud De Sylva, cantat per Kiri Te Kanawa). Del musical: Applause (temes: Be Alive i Welcome to the Theatre, música de Charles Strousse, lletres de Lee Adams, cantats per Lauren Bacall. Original Broadway cast). Del musical Skyscraper (tema: Occasional Flight of Fancy, música de James Van Heusen, lletra de Sammy Cahn, cantat per Julie Harris. Original Broadway cast). Del musical: The Golden Apple (tema: Lazy Afternoon. Música: Jerome Moross, lletra:John Latouche, cantat per Kaye Ballard. Original Broadway cast).

BUSCAR PER DIA

setembre 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius