Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 23/09/2013

Programa núm. 413

  • ANIVERSARIS:  75 anys de l’estrena a Broadway del musical You Never Know de Cole Porter. 100 anys de l’estrena a Broadway del musical The Marriage Circle de Jerome Kern. 40 anys de les morts del compositor Allan Gray, de l’actriu Anna Magnani i del director John Ford. 35 anys de la mort del compositor Charles Williams. Avui Romy Schneider hauria fet 75 anys.
  •  ESTRENES DE TEATRE: Comentari de les obres: L’auca del Born (de/dir: Jordi Casanovas – El Born Centre Cultural), Un aire de familia (d’Agnés Jaoui i Jean-Pierre Bacri, dir. Pau Durà – Teatre Romea), Cinco horas con Mario (de Miguel Delibes, Dir. Josefina Molina – Teatre Goya Codorniu), Siglo de oro, siglo de ahora (Compañia Ron Lalà, Dir.: Yayo Cáceres – Teatre Poliorama) i Este no es un lugar adecuado para morir (d’Albert Boronat – Dir. Judith Pujol –Sala Beckett).
  • ESTRENES DE CINEMA: Comentaris del films d’interès estrenats al llarg de l’estiu i encara en cartellera: La piedra de la paciencia d’Atiq Rahimi. Perder la razón de Joachim Lafosse; El espíritu del 45 de Ken  Loach, La gran família española de Daniel Sánchez Arévalo, Rush de Ron Howard, Keep the Lights On d’Ira Sachs i Thérese Desqueyroux de Claude Miller.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari als premis Emmy de TV 2012-2013: sèrie Breaking Bad, film Behind the Candelabra de Steven Soderberg i serìe Dexter.
  • CARTELLERA:  Festes de Tardor del Barri del Pont Vell de Ripollet, Nits de música (Ripollet), Cine-Club Xicsnefils de Cerdanyola, Sant Cugat, Filmoteca i Primer programa Phenomena-Experience. En busca del arca perdida i ¿Quién engaño a Roger Rabbitt?
  • TEMES MUSICALS: 1 tema de cadascuna de les bandes sonores originals dels films següents: A Matter of Life and Death (música d’Allan Gray). The Night Has Eyes (música de Charles Williams), César et Rosalie (tema musical de Philippe Sarde i clip de veu de Romy Schneider), La conquista del Oeste (música d’Alfred Newman), Mamma Roma (música de Carlo Rustichelli) i En busca del arca perdida (música de John Williams). Dels musicals següents: You Never Know: Overtura i cançó At Long Last Love (cantada per Lena Horne), música de Cole Porter. The Marriage Circle (temes: A Little Bit of Silk i An Irish Husband, cantats per Anne Sciolla, música de Jerome Kern). De l’obra: Siglo de Oro, siglo de ahora: temes Oda a Talia i Fuenteovejuna (Companyia Ron Lalá, cantats per tota la companyia).

BUSCAR PER DIA

setembre 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius