El 7è Art De Talia 30/09/2013

El 7è art de Talia. Featured Image

Programa núm. 414

  • ANIVERSARIS: Centenaris del naixements dels actors Trevor Howard, Frances Farmer i Alan Ladd. 80 anys de l’estrena del musical de Broadway As Thousands Cheer d’Irving Berlin. 60 aniversari de l’estrena del film Raíces profundas.  Avui : fa 30 anys de l’estrena del film Brainstorm ( i Natalie Wood la seva protagonista, hauria complert 75 anys el 2013).
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Joan Ramon Gordo i Eulàlia Umbert, de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet.Inici de la 20ª temporada (primer trimestre).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Repàs final a les figures desaparegudes durant l’estiu: Karen Black, Gilbert Taylor, Ray Dolby, Ted Post, Dennis Farina, Carla Matteini, Slawomir Mrozek, Valerie Lang, Bert Stern, Michael Ansara, Margaret Pellegrini, Julia Trujillo, Joaquin Diaz, Carlos Blanco, Eileen Brennan,Jim Kelly,Alberto Benvilacqua, Carlos Garasino, Antonio Lagares “Tucho”, José Ramón Larraz, Vicenzo Cerami, Luciano Martino, Carlos Romero Marchent, Luciano Vincenzoni, Michel Brault, Jimmy Fontana i Otto Sander.
  • ESTRENES CINEMA: Repàs final a films estrenats durant l’estiu i encara en cartellera: Elysium (Neill Blomkamp), Asalto al poder (Roland Emmerich), Red 2 (Dean Parisot), Ahora me ves (Louis Leterrier), Expediente Warren (James Wan), Gru:Mi villano favorito 2 (Pierre Coffin,Chris Renaud), Epic: El mundo secreto (Chris Wedge), Monstruos University (Dan Scanlon), Dolor y dinero (Michael Bay), Cruce de caminos (Derek Cianfrance), Jobs (Joshua Michael Stern), Mud (Jeff Nichols), Kon-Tiki (Joachim Ronning,Espen Saundberg), La espuma de los dias (Michel Gondry) i Las brujas de Zugarramurdi (Álex de la Iglesia). Films no vistos, però encara en cartellera:  2 Guns; Serrat –Sabina. El símbolo y el cuate; Un hombre solitario, Viaje a Surtsey; Las manos de mi madre, Bajari, Incondicional, ¿Abandonados?, Para Elisa; Arraianos; Omnivoros; Justin y la espada del valor; Aviones; Zarafa; Los Pitufos 2; Los cinco y el misterio de la joya escondida; R.I.P.D; Cazadores de sombras: Ciudad de hueso; El llanero solitario; One Direction.This Is Us; Riddick i Tú eres el siguiente.
  • TEMES MUSICALS:  1 tema de cadascun dels films següents, bandes sonores originals: El tercer hombre (música d’Anton Karas), Frances (música de John Barry), Family Plot (La trama) (música de John Williams), El cielo sobre Berlín (música de Jurgen Knieper), Raices profundas (música de Victor Young), Brainstorm (música de James Horner), Monstruos University (cançó idem, composta per Randy Newman). Clip del film Expediente Warren. Tema: Baga Biga Higa de Mikel Laboa, adaptat per la peli Las brujas de Zugarramurdi. 2 temes del musical As Thousands Cheers: cançons. Suppertime i How’s Chance, cantats per Ella Fitzgerald. (Música d’Irving Berlin).