Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 07/10/2013

Programa núm. 415

  • ANIVERSARIS: Bicentenari del naixement de Giuseppe Verdi. Centenari del naixement del director Stanley Kramer. 30 anys de l’estrena del film Nunca digas nunca jamás. 85 anys de l’estrena a Broadway del musical Paris de Cole Porter. 70 anys de l’estrena a Broadway del musical One Touch of Venus de Kurt Weill.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb Nacho Cerdà, director del Phenomena-Experience (4ª temporada)
  • ESTRENES DE TEATRE: Comentaris de les obres: ¿Hacemos un trio? (Dir. Zenón Recalde. Teatre Goya Codorniu). Taxi al….TNC (Dramatúrgia: Teresa Cunillé, Josep M. Miró i Xavier Pujolras. Directors varis. TNC-Sala Gran). Goodbye Barcelona (musical de Judith Jonhson i Karl Lewkowicz. Dir. Fran Arraez. Teatre del Raval). El crédit (de Jordi Galcerán. Dir. Sergi Belbel, La Villarroel i comparació amb la versió castellana: Dir. Gerardo Vera, Teatro Maravillas, de Madrid). Comment te dire adieu (de/dir: Sergi Manel Alonso. Sala Flyhard).
  • NOTICIES: Tancament del teatre Círcol Maldà i els cinemes Lauren Gràcia. Marxa de Joan Matabosch, al Teatro Real de Madrid i situació general del Liceu de Barcelona. Premi Terenci Moix a Lluís Pasqual i Premi Ceres a A cielo abierto, , dirigida per Josep M. Pou; apertura dels cinemes Zumzeig de Barcelona. Comentari general sobre el nou festival de Temporada Alta de Girona amb els espectacles més interessants. Comentari general a la 46ª edició del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges (11-20 Octubre): programació destacada per seccions i homenatges.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Dragonslayer, Gloria, JJA, L’Age atomique, L’encerclament, Mi primera boda,Runner Runner, Un peix fora del mar i Zipi y Zape y el club de la canica. Crítiques dels films: Gravity (Alfonso Cuarón), 2 Guns (Baltasar Kormakur) i La herida (Fernando Franco).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents,1 tema de cada: Desayuno con diamantes (tema Moon River, música de Henry Mancini); La guerra de los mundos (suite de Leith Stevens), El mundo está loco, loco, loco (música d’Ernest Gold, main title), Nunca digas nunca jamás (cançó original del film cantada per Lani Hall. Música de Michel Legrand; lletra d’Alan i Marilyn Bergman). Barcelona, nit d’estiu (cançó Jo mai,mai de Joan Dausà). De la òpera La Traviata, overtura i tema: Addio,del passato (cantat per Maria Callas, música de Giuseppe Verdi). Del musical: Goodbye Barcelona (tema: Benvinguda la República. Del musical Paris (temes: Let’s Do It, cantat per Billie Holiday i Let’s Misbehave cantat per Kiri Te Kanawa, música de Cole Porter). Del musical One Touch of Venus: tema: My Foolish Heart, cantat per Mary Martin, original Broadway cast. Música de Kurt Weill, lletra Ogden Nash.  Cancó: Comment te dire adieu, cantada per Françoise Hardy (inclosa en la obra Comment te dire adieu).

BUSCAR PER DIA

octubre 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius