Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 14/10/2013

Programa núm. 416

  • ANIVERSARIS: 60 anys de l’estrena del film Los apuros de un pequeño tren. 50 anys de l’estrena del film La gran evasión. 25 anys de l’estrena del musical català Mar i Cel . 75 anys de l’estrena a Broadway del musicalKnickerbocker Holiday. 50 anys de la mort de Jean Cocteau i Edith Piaf.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb el sr. Juanjo Rivero, productor del musical Sonrisas y lágrimas que es representa al teatre Tivoli de Barcelona
  • STRENES DE CINEMA: Films estrenats i no vistos: Canibal, El amor Amargo de Chavela, El médico alemán, Pie de página, Mujer conejo,The Bling Ring, El rey de Canfranc Metallica: Through The Never.  Critiques dels films: Los ilusos (Jonás Trueba), Mi primera boda (Ariel Winograd), Gloria (Sebastián Lelio), Prisioneros(Denis Villeneuve), Un hombre solitario (Brian Koppelman, David Levien), El mayordomo (Lee Daniels) i Runner Runner (Brad Furman). Comentari Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges (46ª edició, parcial).
  • ESTRENES DE TEATRE: La màgia del Mag Lari (Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet, dia 18/10), Acorar(de Toni Gomila, dir. Rafael Durán, La Seca-Espai Brossa); À la ville de …Barcelona (de/dir.: Joan Ollé – Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver), La Revolució no serà tuitejada (de/dirs.: Jordi Casanovas, Guillem Clua i Pau Miró – Teatre Lliure – Gràcia). Le voci di dentro (d’Eduardo di Filippo, dir. Toni Servillo) i Ne m’oublie pas de Philipe Genty (tots dos al Teatre Municipal de Girona, Festival Temporada Alta). Cartellera: Ripollet, Sant Cugat, Sabadell, Ballet als Icària i Verdi, Xicxnèfils de Cerdanyola.
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores originals del films: Los apuros de un pequeño tren (Música de Georges Auric, 3 temes), La gran evasión (música Elmer Bernstein, 1 tema), La belle et la bête (música de George Auric, 1 tema), cançó Glòria cantada per Umberto Tozzi (inclosa en el film Gloria). Tema principal de la sèrie de TV, Juego de tronos (música de Ranin Djawadi). I dels musicals següents: Sonrisas y lágrimas (música de Richard Rodgers. Tema: Do re mi – versión castellana tal com es canta al Teatre Tivoli de Bcn), Mar i Cel (llibret de Xavier Bru de Sala, música d’Albert Guinovart. Musical de Dagoll Dagom: temes: Per què he plorat Himne dels Pirates, versió del 2004). Del musical: Knickerbocker Holiday (música de Kurt Weill, lletra de Maxwell Anderson, tema:September Song, cantat per Ute Lemper)

BUSCAR PER DIA

octubre 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius