Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 21/10/2013

Programa num. 417

  • ANIVERSARIS: 30 anys de les estrenes del films: Elegidos para la gloria, Bajo el fuego i El retorno del Jedi. Demà l’actriu Catherine Deneuve compleix 70 anys i l’actor Christopher Lloyd compleix 75 anys.
  • ESTRENES DE CINEMA:  Films estrenats i no vistos: A ritmo de Jess, Autobiografia de un mentiroso, Guerras sucias, La primavera, Nos veremos en el infierno i Una cuestión de tiempo.  Critiques del films:  Todas las mujeres (Mariano Barroso), El médico alemán (Lucía Puenzo), Canibal (Manuel Martín Cuenca), Capitan Philips (Paul Greengrass), Turbo (David Soren), El quinto poder (Bill Condon) i The Bling Ring (Sofia Coppola):Comentari resum i palmarés de la 46ª edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Comentaris de la mort recent de diverses personaliltats: Giulianno Gemma, Daniel Duval, Martha Heflin, Georges Déscrieres, Hamidou Benmassou (Amidou), Kumar Pallana, Tom Clancy, Carlo Lizzani i Patrice Chéreau.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Patrice Chéreau, un home de cinema, un home de teatre.
  • TEMES MUSICALS:De les bandes sonores originals dels films següents, 1 tema de cada: Elegidos para la gloria (música de Bill Conti, Oscar a la millor banda sonora de 1983), Bajo el fuego (música de Jerry Goldsmith), Piel de asno (música de Michel Legrand), Regreso al futuro (música d’Alan Silvestri), El retorno del Jedi (música de John Williams, tema Ework Parade), El proceso de Verona (música de Mario Nascimbene) i Dantón (música de Jean Prodromides). Cançó: Super Rich Kids de Frank Ocean, inclosa en el film The Bling Ring.

BUSCAR PER DIA

octubre 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius