Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 04/11/2013

Programa num – 419

  • ANIVERSARIS: Centenaris dels naixements de l’actriu Vivien Leigh i de l’actor Burt Lancaster. Centenari del naixement de Carmen Amaya i 50 anys de la seva mort. 50 anys de l’estrena del musical Tovarich.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb Patricia Jordán i Laia Pineda, membres del projecte teatral ESCÉNICA de Ripollet (activitat en El Local).
  • ESTRENES DE TEATRE: Comentari de les obres: Smiley (de/dir.:Guillem Clua, dia 8 es representa a Teatre Auditori de Ripollet). Mgogoro (de Matias Feldman, Carol Lopez, Jaume Policarpo i Rosa M. Sardà. Dir. Col·lectiva: Mentidera Teatre. Teatre Gaudí). La Capitana. Homenatge a Carmen Amaya (espectacle musical de flamenc i altres músiques, de direcció variada. Teatre Nacional de Catalunya- Sala Gran). Afterplay (de Brian Friel. Dir. Imma Colomer – Reposició al Espai Lliure. El policia de las ratas (de Roberto Bolaño. Adaptació i direcció: Àlex Rigola. Teatre Lliure de Gràcia). Bienvenido a casa (Dir.. Roberto Suárez. Pequeño Teatro Morondanga – El Canal, de Salt – Festival Temporada Alta).
  • L’HORA DELS ADÉUS:Mort de: Marcia Wallace, Luigi Magni, Noel Harrison, Stefan Kaspar, Norma Bengell, Richard C. Sarafian, Nigel Davenport i Antonia Bird.
  • ESTRENES DE CINEMA:Films no vistos: Blackfish, Al final todos mueren, El postre de la alegria, Thor: El mundo oscuro, Pacto de silencio, El viaje de Bettie, Hojas de hierba i Vivir es fàcil con los ojos cerrados. Critiques: Michael H:de profesión director (Yves Montmayeur), El camino de vuelta (Nat Faxon, Jim Rash), Grand Piano  (Eugenio Mira), Insidious 2 (James Wan), Don Jon (Joseph Gordon-Levitt) i Sólo Dios perdona (Nicolas Winding Refn). + Cartellera: Cerdanyola, Opera Icària- Teatre del Sol. Maria Friedman a Girona.
  • TEMES MUSICALS:1 tema de cadascuna dee les bandes sonores originals següents: Lo que el viento se llevó (música de Max Steiner), El fuego y la palabra (música de André Previn), Un tranvia llamado Deseo (música d’Alex North), Duelo de titanes (música de Dimitri Tiomkin), El Gatopardo (música de Nino Rota); El caso Thomas Crown (cançó. The Windmills of My Mind, música de Michel Legrand,lletra de Alan i Marilyn Bergman,cantat per Noel Harrison), Face (El rostro) (cançó: Everything Has a Price to Pay cantada per Peter Weller). Tema: A los pies del gran poder (interpretada per Carmen Amaya). I 2 temes del musical Tovarich (original Broadway cast, música de Lee Pockriss, lletra d’Anne Croswell. Temes. I Know The Feeling, cantat per Vivien Leigh; i All For You, cantat per Vivien Leigh i Jean-Pierre Aumont

BUSCAR PER DIA

novembre 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius