Info Setmanal 08/11/2013

Info

A l’Info d’avui divendres, número 251 hem conegut els bons resultats del servei de l’R-Bici, endegat pel Patronat Municipal d’Ocupació. També hem parlat sobre les millores del CAP II, de l’aniversari del Bus-VAO així com de l’ajuda en el impost de plusvàlua que atorgarà l’Ajuntament a aquelles persones que hagin de realitzar una dació en pagament.
Pel que fa a les entrevistes, ens ha acompanyat el regidor del COP-CpR, José Maria Osuna per parlar de l’actualitat política. També Angel Molina, responsable de l’àrea de dinamització de l’Escola Futbol Base Ripollet, que avui presenta els seus equips per a aquesta temporada. I Toni Abad, cap tècnic de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Ripollet ens ha presentat les novetats dels darrers dies que afecten el PAME. Per últim, hem parlat de la vaga de farmàcies amb Teresa Serralta, propietària de la Farmàcia Rambla de Ripollet i delegada de zona al municipi.