Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 11/11/2013

Programa núm. 420

  • ANIVERSARIS: 60 anys de les estrenes dels films: Como casarse con un millonario, De aquí a la eternidad i Todos los hermanos eran valientes.. 70 anys de l’estrena del film Sáhara. 75 anys de l’estrena del film Alarma en el expreso. Centenari del naixement de Burt Lancaster. Ahir Ennio Morricone va complir 85 anys. Dia 13/11, Jean Seberg hauria complert 75 anys.
  • ESTRENES DE TEATRE: Comentari concert Lenny & Steve de Maria Friedman, a l’Auditori de Girona (Festival Temporada Alta), sobre temes de Leonard Bernstein i Stephen Sondheim. Avanç de Master Class,amb Norma Aleandro i Réquiem per a Salvador Espriu  amb Josep Maria Flotats que es representen només aquesta setmana a Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Guillermina Bravo, Pere Pinyol i Amparo Rivelles
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Alpha, Del lado del verano, El efecto K: El montador de Stalin; El último exorcismo 2, Séptimo, Frontera; Esto no es una cita; Somos los Miller, Un cerdo en Gaza i The Berlin File.  Critiques del films: El postre de la alegria (Jérome Enrico), Stockholm (Rodrigo Sorogoyen), Vivir es fácil con los ojos cerrados (David Trueba), El juego de Ender (Gavin Hood), La cabaña en el bosque (Drew Goddard) i Blackfish (Gabriela Cowperthwaite).
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari dels films. Hojas de hierba (Tim Blake Nelson), Sólo Dios perdona (Nicolas Winding Refn) i Pacto de silencio (Robert Redford). Anàlisi de la carrera de Robert Redford com a director.
  • TEMES MUSICALS: 1 tema de cadascuna de les bandes sonores originals següents: Como casarse con un millonario (música d’Alfred Newman, teme Street Scene)), De aquí a la eternidad (música de George Dunning), Alarma en el expreso (música de Charles Williams i Louis Levy), La leyenda de la ciudad sin nombre (cançó: A Million Miles Away Behind the Door, cantada per Jean Seberg. Música de Frederick Loewe, lletra d’Alan Jay Lerner); Sáhara i Todos los hermanos eran valientes (les dues amb música de Miklos Rozsa), Cinema Paraiso (música d’Ennio Morricone), Esquilache (música de José Nieto)  i Los tres dias del Condor (música de Dave Grusin, tema Condor!)). Cançó: Strawberry Fields Forever (de John Lennon i Paul McCartney, cantada per Noel Harrison, inclosa en el film Vivir es fácil con los ojos cerrados). Temes dels musicals següents: Cançons: Broadway Baby i Losing My Mind (del musical Follies) i cançó Send in the Clowns (del musical A Little Night Music), tots tres cantats per Maria Friedman i composats per Stephen Sondheim.

BUSCAR PER DIA

novembre 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius