Skip to content
Menu
Running RUA 13/11/2013

El passat dimecres 13 de novembre vam parlar sobre les tres primeres competicions que han fet els atletes del club,  i vam rebre com a convidats de luxe al Tasio Hileno, entrenador del RUA, i als músics Frank Montasell i Lucas Peire (Minimal Knurf), els quals ens van presentar un avanç magnífic del seu proper treball.

L’entrevista amb el Tasio (a partir del minut 5’40”) va deixar clara la seva filosofia de vida. Va recalcar que la seva missió és transmetre informació als infants per a que siguin campions com a persones, per davant de tot, perquè en cas contrari, “de què servirà tenir un campió?”. També va insistir en el paper fonamental dels familiars en la relació amb els seus fills esportistes, destacant que “hem de donar temps al temps, no tenir pressa, ajudar-los, gaudir d’ells i recolzar el treball dels entrenadors”, i va concloure que “som persones, per sobre de tot, i a través de l’esport hem d’intentar buscar la felicitat i passar-ho bé”.

Quant a la fama del club de ser exclusivament d’atletes de fons va dir que Al RUA som fondistes perquè no tenim més medis, si tinguéssim unes pistes millors i més entrenadors, seriem més complets.”

Per aquells que combinen estudis amb esport creu que amb motivació es pot fer tot, sempre hi ha temps, i pels que han estat fent esport a un gran nivell i han de deixar-ho, opina que “una bona manera de deixar l’esport d’alt rendiment és reciclar-se i fer-se monitor, ajudar al club en tasques organitzatives…és quelcom positiu per l’aspecte psicològic”.

A més, va donar la seva opinió sobre molts altres temes, com per exemple, el dopatge: “És evident que molta gent es dopa. És una lacra, crec que haurien de fer-se sancions de per vida als tramposos, i no deixar que segueixin vinculats a la competició de cap manera”.

Per acabar, va convidar als oients a que vinguin aviat al RUA, perquè “els rebrem molt bé, som una família, tenim bon ambient i amb el temps serà encara millor”

Després de l’entrevista amb el Tasio Hileno vam rebre a l’estudi al Frank Montasell i el Lucas Peire, presentant Minimal Knurf, un duo elèctric (acústic en el programa) que ens van mostrar la “preqüela” -segons ens va dir Montasell- del que serà un quartet de versions pròpies, Knurfettes.

Es tracta d’una banda de versions d’artistes molt diversos, des de Sam Cooke o Ray Charles, passant per Michael Jackson, fins arribar a Beyonce o Adele. “En un futur farem temes propis, però és que pràcticament hem fet nostres les cançons originals, les hem canviat moltíssim i hem afegit la nostra personalitat, per això diem que són versions pròpies”.

Lucas i Frank ens van explicar que han començat a fer concerts des de fa un mes, i que ja tenen dos vídeos promocionals preparats, i que la intenció és gravar un disc com a quartet.

Finalment, ens van regalar un tema espectacular per acabar el programa, “The way you make me feel“, de Michael Jackson. (Entrevista a partir del minut 27′. Tema al minut 39’05”).

Cançons del programa:

13’36”- Esos locos bajitos (Joan Manuel Serrat)
23’43”- Think (Aretha Franklin)
39’05”- The way you make me feel (Minimal Knurf)

BUSCAR PER DIA

novembre 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius