Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 02/12/2013

Programa núm. 423

  • ANIVERSARIS: 60 anys de l’estrena del film Kiss Me Kate de George Sidney, 30 anys de l’estrena del film Vivamente el domingo i 40 anys de l’estrena del film La noche americana, tots dos de François Truffaut.30 anys de l’estrena del darrer film de Sam Peckinpah: Clave. Omega.  30 anys de la mort del director Robert Aldrich. 55 anys de l’estrena del musical de Broadway: Flower Drum Song. Centenari del naixement del director Mark Robson.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: De tal padre, tal hijo; Diablo; Diamantes negros: Els records glaçats; Frozen: el reino del hielo; ¡Menudo fenómeno!; Jappeloup: de padre a hijo; Las mejores cosas del mundo; Pinprick i Viral. Crítiques del films:  El consejero (Ridley Scott), Heli (Amat Escalante); Bienvenidos al fin del mundo (Edgar Wright) i Mis días felices (Marion Vernoux).
  • ESTRENES DE TEATRE: V.O. (Cesc Gelabert, al Teatre Auditori de Ripollet, dia 13/12), Marry Me A Little (cançons de Stephen Sondheim, dramatúrgia de Craig Lucas i Norman René. Dir. Toni Martin. Espai Lliure). Agrippina (opera de Haendel, dir. Peter McVicar, Gran Teatre del Liceu), Susn (de Herbert Achternbusch, dir. Thomas Ostermeier, Teatre Municipal de Girona- Festival Temporada Alta) i Migranland (creació i direcció Àlex Rigola – Factoria Croma Cross, Salt. Festival Temporada Alta de Girona)
  • CARTELLERA: Ripollet, Sant Cugat, Barcelona, Phenomena, Temporada Alta- Girona, Filmoteca de Catalunya, Ballet i opera als Verdi i als Icària. Sessió especial Marató Tv-3 a Sitges.
  • TEMES MUSICALS: De la banda sonora original del film Kiss Me Kate, els temes següents: Main Tittle, Too Darn Hot, Why Can’t You Behave, Wunderbar, We Open in Venice, Tom Dick and Harry, Brush Up Your Shakespeare, From This Moment On i Kiss Me Kate (tots música i lletra de Cole Porter, cantats pels actors del film). 1 tema de cadascuna de les bandes sonores originals següents: Doce del patíbulo (cançó Bramble Bush, música de De Vol, lletra de Mack David, cantada per Trini López), El albergue de la sexta felicidad (tema Prelude. Música de Malcom Arnold), Vivamente el domingo i La noche americana (música de Georges Delerue), Clave: Omega (música de Lalo Schifrin).Del musical Marry Me A Little: temes Saturday Night, Silly People i Happily Ever After (de Stephen Sondheim, del muntatge original de Broadway. Més fragment del tema Saturday Night en català, versió Espai Lliure). Del musical Flower Drum Song: temes Overture i The Other Generation (música de Richard Rodgers i lletra de Oscar Hammerstein II, original Broadway cast). I tema del film Cinema Paraiso (compost per Ennio Morricone) en versió cantada en català per Santiago Auserón, Dani Nel·lo i Francesc Pareja (disc Marató TV-3 2013).

BUSCAR PER DIA

desembre 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius