Skip to content
Menu
Running RUA 11/12/2013

En el tercer Running RUA de la temporada -emès el dimecres 11 de desembre- vam fer un repàs a les competicions dels nostres atletes i, posteriorment, vam rebre al nostre estudi al Regidor d’Esports de Ripollet, Xavier Peñarando, que ens va parlar del seu passat com a integrant del club en totes les vessants possibles (atleta, entrenador, membre de la Junta directiva i finalment pare d’atletes), i d’altres temes d’actualitat relacionats amb el Ripollet Unió Atlètica i les seves funcions com a Regidor.

També vam poder conversar amb dos músics excepcionals, l’Ernest “Joe” Armengol i el Salva Criado, veu i guitarres de la banda Matilda Blue. Per acomiadar el programa i l’any 2013, ens van regalar el tema “Vuelvo al fin”, inclòs al seu proper disc, que sortirà a principis de l’any vinent.

Si us interessa un tema en concret
:

  •   3’13” – Resultats de les curses de cros (Mataró, Castellar i Granollers)
  • 10’44” – Entrevista amb Xavier Peñarando (Regidor d’Esports de Ripollet).
  • 34’18” – Entrevista amb Ernest Armengol i Salva Criado (Matilda Blue).

Cançons del programa:

  •   7’43” – Vi (Pablo López)
  • 30’12” – Crossfire (Stevie Ray Vaughan)
  • 48’13” – Vuelvo al fin (Matilda Blue). Veu principal i guitarra espanyola: Ernest Armengol / Guitarra acústica: Salva Criado

Xavier Peñarando

Xavier Peñarando va explicar en primer lloc què representa el seu càrrec (gestionar els recursos econòmics, gestionar les instal·lacions, i potenciar l’esport -des de la vessant formativa/educativa i des de l’apartat de la prevenció i la salut-).Va parlar també sobre les seves funcions com a regidor en general, i va destacar el fet de que “participar de forma activa en allò que t’envolta i contribuïr al benestar i el creixement d’altres persones” és el més satisfactori de la seva feina.En relació al RUA, ens va dir que la situació actual del club, malgrat ser molt bona quant al número de socis i atletes, es veu condicionada inevitablement per la crisi actual, i per exemple, això impedeix fer una remodelació de la pista d’atletisme, al menys a curt i mig termini. Considera que es podrien fer gestions amb ajuntaments veïns per utilitzar, en ocasions puntuals, unes pistes d’atletisme més modernes, però va puntualitzar que no és imprescindible per obtenir bons resultats, ja que hi entren altres factors (entrenadors, grups d’entrenament…) més importants que no pas la pista.

Sobre els patrocinis, creu que s’hauria de tornar a plantejar obrir una fundació per poder ajudar a les entitats esportives de Ripollet. També té clar que, quan les administracions superiors tornin a obrir programes de promoció de l’esport, “ens acollirem per aconseguir subvencions i repartir-les als clubs ripolletencs.

Per acabar, va felicitar públicament a la junta directiva del RUA -de la qual no descarta tornar a formar part en el futur- destacant al president, Juan Arias, i a totes aquelles persones que han participat al llarg de la història de l’entitat, seguint el camí marcat pel Juan Suárez, i que continua en l’actualitat amb el Tasio Hileno i els seus monitors.

GRUP

Matilda Blue és el nom d’un quintet musical encapçalat per l’exvocalista de Sol Lagarto, Ernest Armengol. El propi Ernest va venir al nostre programa acompanyat del Salva Criado, excel·lent guitarrista que complementa la càlida veu del líder d’aquesta banda barcelonina.

Vam xerrar amb ells sobre el seu present i futur com a grup. Ens van avançar, entre d’altres coses, que tenen el disc pràcticament a punt per sortir, i que si tot va bé, serà a principis de 2014.

En un ambient relaxat i distès, ens van explicar d’on ve el nom de la banda (una menorquina que va lluitar molt per les dones), ens van dir que poder viure de la música és molt complicat, però tot i així tenim moltes ganes de tirar endavant, i van confessar-nos que la música els hi serveix com a teràpia. De fet, segons les paraules del Salva, “la música em permet poder explicar coses, sentiments, que potser no podria explicar de cap altra manera”, i l’Ernest va afegir que “el punt de satisfacció més gran que puc tenir és composar una cançó, és el clímax. Feia mitja hora no hi era, i de sobte, pren vida”.

Més info sobre Matilda Blue: facebook.com/matildaoficial

BUSCAR PER DIA

desembre 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius