Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 16/12/2013

Programa num. 425

  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Peter O’Toole, Joan Fontaine, Eleanor Parker, Lolita Sevilla, Paul Walker, Audrey Totter, Rosana Podestà, Don Mitchell, Hal Needham i Tony Musante.
  • ESTRENES DE TEATRE: Repàs de la cartellera de Ripollet (Tarzan, el musical, Concert de Nadal. Publicació del llibre: Barcelona, ciutat de teatres. Breu comentari del muntatge: A Midsummer Night’s Dream de la Companyia britànica Propeller (dir. Edward Hall) al Teatre Municipal de Girona (Festival Temporada Alta). Repàs de la cartellera teatral de Londres (desembre 2013), amb comentaris de lei s obres següents:Musicals: American Psycho, From Here to Eternity, Once, The Scottsboro Boys, Charlie and the Chocolate Factory ,  The Light Princess, Stephen Ward, Candide, The Commintments , The Book of Mormon. No musical: The Curious Incident of the Dog in the Night Time i Frankenstein. Comentari d’altres títols d’interès
  • ESTRENES DE CINEMA:  Films estrenats durant les dues darreres setmanes i no vistos: La buena hija, Carrie, La jaula de oro, Los increïbles, Mary’s Land, Plan de escape, Plot for Peace, Rodencia y el diente de la princesa, 3 bodas de más, Diana, El hobbit: la desolación de Smaug, Free Birds, Guadalquivir i Lore. Critiques de: Frozen (Chris Buck, Jennifer Lee) i Le Week-end (Roger Mitchell). Comentari sobre: tancament cinemes Alexandra. Apertura cinemes Balmes Multicines VO. Phenomena: La naranja mecànica i 2001: una odisea del espacio i Petit Phenomena. Premis del Cinema Europeu.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: 12 años de esclavitud (Steve McQueen) i La gran belleza (Paolo Sorrentino).
  • TEMES MUSICALS: 1 tema de les bandes sonores originals dels films: Lawrence de Arabia (música de Maurice Jarre), El león en invierno (música de John Barry), Adios Mr. Chipps (cancó: Where Did My Childhood Go? ( Música i lletra: Leslie Bricusse, cantada per Peter O’Toole); Rebecca (música de Franz Waxman), Scaramouche (música de Victor Young), Anonimo veneciano (música de Stelvio Cipriani), La ninfa constante (música de Erich Wolfgand Korngorld). Cançó: Americanos (del film Bienvenido Mr. Marshall, cantada per Lolita Sevilla) i tema: What a Does Freedom Mean (To a Free Man) de  Cody Chesnutt, inclós en la banda sonora del film 12 años de esclavitud (però no surt al film). Temes dels musicals següents: Candide (tema Overture, música de Leonard Bernstein), The Book of Mormon: tema Hello (música i lletres de Trey Parker, Robert Lopez i Matt Stone, original Broadway cast), The Scottsboro Boys (tema: Minstrel March / Hey, Hey, Hey (música de John Kander, lletra Fred Ebb. Original Broadway cast). Stephen Ward (tema: 1963, música d’Andrew Lloyd Webber, lletra de Don Black i Christopher Hampton. Original London 2013 cast).

BUSCAR PER DIA

desembre 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius