Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 13/01/2014

Programa núm. 426

  • ANIVERSARIS: 50 anys estrena a Broadway del musical Hello Dolly. 65 anys de l’estrena a Broadway del musical Kiss Me Kate. 15 anys de l’estrena a Broadway del musical Fosse
  • LA ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb: Joan Ramon Gordo i Oriol Oliver, de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet. Presentació 2n. Trimestre -20ª temporada (Inauguració amb La flauta màgica).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Wojcieh Kilar, Elvira Quintillá, Jean Kent, Edoard Molinaro, Kate Barry, Paul Torday i Alain Buffard.
  • ESTRENES DE TEATRE: Comentari de les obres: Adios a la infancia. Un aventi de Marsé (dramatúrgia de Pau Miró, a partir de textos de Juan Marsé. Direcció Oriol Broggi. Espectacle estrenat al Teatre Lliure de Gràcia i ja fora de cartellera). Cendrillon (opera de Jules Massenet, direcció escènica Laurent Pelly. Gran Teatre del Liceu). Norway. Today (d’Igor Bauersima. Dir. Àlex Mañas. La Seca – Espai Brossa – Sala Fregoli). Iaia! (de/dir. Roger Peña. Teatre Romea). La Rosa Tatuada (de Tennessee Williams. Direcció: Carlota Subirós. TNC- Sala Gran): A Ripollet: Tarzán, el musical (a càrrec de la companyia Amics del Teatre).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques de les pel·lícules següents: Mucho ruido y pocas nueces (Joss Whedon), Centro histórico (d’Aki Kaurismaki, Pedro Costa, Víctor Erice i Manoel de Oliveira), Gente en sitios (Juan Cavestany), Camille Claudel 1915 (Bruno Dumont), Una vida sencilla (Ann Hui), De tal padre, tal hijo (Hirokazu Kore-eda) i Lore (Cate Shortland). Breu citació de títols també estrenats però que es comentaran en programes següents.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari sobre el director català Albert Serra a propòsit de l’estrena del seu film Història de la meva mort. Comentari de l’entrega dels premis Globus d’Or 2013 de cinema i TV, entregats el dia 12 de gener a Los Angeles.
  • TEMES MUSICALS: Del musical Hello Dolly (tema idem, cantat per Carol Channing, original Broadway cast, música i lletra Jerry Herman). Tema: So in Love, del musical Kiss Me Kate (música i lletra: Cole Porter. Cantat per Frank Sinatra, gravació 1949). De l’opera La flauta magica (música W. A. Mozart, tres temes: Der Vogel fanger bin Eich ja, Papagena, Papageno!! i ària de la reina de la nit). Del musical Fosse (tema:Life is Just a Bowl of Cherries, de Lew Brown i Ray Henderson. Tema del musical Big Deal. S’escolta la versió cantada a Fosse, original Broadway cast, per Valarie Pettiford). 1 tema de cadascuna de les bandes sonores originals següents: Pan Tadeusz, La perla de la corona, La novena puerta (2 temes) i Bram’s Stoker Dracula (tots amb música de Wojcieh Kilar); La rosa tatuada (música d’Alex North) i A propósito de Llewyn Davis (cançó Hang Me, oh Hang Me, tema tradicional, adaptat per Oscar Isaac i T. Bone Burnett, i cantat per Oscar Isaac).

BUSCAR PER DIA

gener 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius