Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 20/01/2014

Programa núm. 427

  • ANIVERSARIS: 50 anys de l’estrena a Broadway del musical Hello Dolly; 65 anys de l’estrena a Broadway del musical Kiss Me Kate.25 anys de l’estrena del film Amanece que no es poco de José Luis Cuerda
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb la periodista Carme Tierz, coautora amb Xavier Muniesa, del llibre Barcelona ciutat de teatres, editat per Viena edicions i Ajuntament de Barcelona.
  • CRITIQUES DE CINEMA: Films estrenats durant les darreres setmanes, encara en cartellera, i no vistos: Nicky, la aprendiz de bruja; Ernest i Celestine; Caminando entre dinosaurios; Lluvia de albondigas 2; Obra 67; Asier y yo; Sigo siendo; El último de los injustos; Paranormal Activity: Los señalados; El único superviviente; La gran revancha; La leyenda del samurai: 47 ronin. No vistos i fora de cartellera: Paranormal Movie; Justin Bieber’s Believe; Love and Bruises, Mi tierra. Reposició de Pink FLoyd. The Wall. Si vistos, però pendents de comentar: The Grandmaster; En la flor de la vida; En solitario; Todo el santo día; Oslo, 31 de Agosto; El médico; La ladrona de libros i Nymphomaniac Vol. 1. Crítiques del films: Ismael  (Marcelo Piñeyro), 3 bodas de más (Javier Ruiz Caldera), Futbolín (Juan José Campanella), Pensé que iba a haber fiesta (Victoria Galardi), El lobo de Wall Street (Martin Scorsese), Sobran las palabras (Nicole Holofcener), La vida secreta de Walter Mitty (Ben Stiller), Mandela: Del mito al hombre (Justin Chadwick), Agosto (John Wells), El Hobbit: la desolación de Smaug (Peter Jackson) i A propósito de Llewyn Davis (Joel i Ethan Coen). Breu repàs de coses puntuals de la cartellera: Phenomena,Xicsnefils, Ripollet, Verdi, final exposició de Cinema Imprès a Girona.
  • ESTRENES DE TEATRE: Comentaris de les obres: Lo real (Israel Galván, Mercat de les Flors, dansa); La dona que perdia tots els avions (de/dir: Josep Maria Miró – TNC – Sala Tallers), Fum (de/dir: Josep Maria Miró, TNC – Sala Petita), Vània (d’Anton Txekhov, dir. Oriol Tarrasón – Espai Lliure – Teatre Lliure-Montjuïc), Lo único que necesita una gran actriz es una gran obra y las ganas de triunfar (de/dir: Damián Cervantes, a partir de Les criades de Jean Genet. Sala Atrium)
  • TEMES MUSICALS: Del musical Hello Dolly (temes: I Put My Hand In i Elegance, música i lletres: Jerry Herman, original Broadway cast). Del musical Kiss Me Kate (tema I Hate Men, música i lletra Cole Porter. Cantat per Patricia Morison, del muntatge original de Broadway 1948). 1 tema de les bandes sonores dels films següents: La ninfa constante (música Erich Wolfgang Korngorld), Amanece que no es poco (música de José Nieto), Mandela: del mito al hombre (cançó: Ordinary Love , cantada per U2, guanyadora del Globus d’Or i nominada a l’Oscar); A propósito de Llewyn Davis (cançó: Please Mr. Kennedy, composta per: Ed Bush, George Cromarty, Justin Timberlake, Joel i Ethan Coen, i T. Bone Burnett). Cantada per: Justin Timberlake, Oscar Isaac i Adam Driver.

BUSCAR PER DIA

gener 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius