Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 27/01/2014

Programa num. 428

  • ANIVERSARIS: 25 anys de la mort del pintor Salvador Dalí. 50 anys de l’estrena del film ¿Teléfono rojo? Volamos hacia Moscú. 70 anys de l’estrena a Broadway del musical Mexican Hayride. Centenari del naixement del director Vittorio Cottafavi.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb Iris Alarcón, directora del muntatge Tarzán, el musical, que es representa per Amics del Teatre de Ripollet, els dies 1 i 2 de Febrer a Ripollet.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Casi inocentes; Otello, Presentimientos i Hércules: el origen de la leyenda. Crítiques dels films: En la flor de la vida (Nick Quinn), En solitario (Christophe Offenstein), Todo el santo día (Paolo Virzí), Nymphomaniac Vol. I i Vol. II (Lars von Trier), Oslo, 31 de Agosto (Joachim Trier), The Grandmaster (Wong Kar Wai), Old Boy (Spike Lee), ¿Qué hacemos con Maisie? (Scott McGehee i David Siegel); Mindscape (Jorge Dorado), El médico (Philip Stolzl)  i La ladrona de libros (Brian Percival).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Post Classic (Tortell Poltrona, al Teatre Auditori de Ripollet, dia 31); Jo mai (de/dir: Iván Morales – Teatre Lliure de Gràcia), Un mosquit petit (de/dir: Marc Artigau i Queralt – TNC – Sala Tallers), La Odisea de Homero (versió lliure de Rafael Alvárez “El Brujo”, adaptador, director i intèrpret,Teatre Condal) i Pulmons (de: Duncan McMillan. Dir. Marilia Samper – Sala Beckett). Citades, amb comentari pendent: Per un si o per un no, Un enemic del poble i La gran duquessa de Gerolstein.
  • TEMES MUSICALS:  1 tema de cadascuna de les bandes sonores originals dels films següents: Recuerda (música de Miklos Rozsa); Frozen (cançó Let It Go, nominada a l’Oscar, música i lletra: Kristen Anderson-López i Robert Lopez, cantat per Idina Menzel), La ladrona de libros (música de John Williams, banda sonora nominada a l’Oscar) i ¿Telefono rojo? Volamos hacia Moscú (canço: We’ll Meet Again, cantada per Vera Lynn). 3 temes del musical Mexican Hayride (lletra i música de Cole Porter. Original Broadway cast). 2 temes del musical: Tarzan, the musical (música de Phil Collins. Temes: Two Worlds i Son of Man, original Broadway cast)

BUSCAR PER DIA

gener 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius