Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 03/02/2014

Programa num. 429

  • ANIVERSARIS: Avui fa 55 anys de la mort dels cantants Buddy Holly i Richie Valens. 50 anys de les estrenes teatrals: After the Fall (Després de la caiguda) d’Arthur Miller a Broadway, i Maria Rosa  d’`Àngel Guimerà (per Núria Espert, a Barcelona).
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Ignasi M. ; Into the Mind, Jack Ryan: operación sombra; El somni dels herois i 20 años no importan. Crítiques dels films: Presentimientos (Santiago Tabernero); La Venus de las pieles (Roman Polanski), La gran estafa americana (David O. Russell) i Al encuentro de Mr. Banks (John Lee Hancock).  Resum Premis Gaudí del cinema català. Tots volem el millor per a ella (a Cerdanyola), La plaga (als Boliche).
  • L’HORA DELS ADÉUS:Mort de Philip Seymour Hoffman; Juanita Moore, Alicia Rhett, Roger Lloyd Pack; Russell Johnson, Aiché Anna; Alexandra Bastedo, James Avery, Maximiliam Schell; Riz Ortolani, Claudio Abbado, Eli Cabrero, Bernard M. Glasser, Run Run Shaw, Carlo Mazzacurati, Miklos Jancsó i Saul Zaentz.
  • ESTRENES DE TEATRE:  Critiques de les obres: Per un sí o per un no (de: Nathalie Sarraute. Dir. Ramon Simó. Sala Muntaner): Un enemic del poble (d’Henrik Ibsen. Adaptació de Juan Mayorga. Dir. Miguel del Arco. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver) + Exposició Anna LIzaran en les dues seus del Teatre Lliure a Barcelona. El critico (Si supiera cantar, me salvaría) (de Juan Mayorga. Dir.: Juan José Afonso. Teatre Borrás); La gran duquessa de Gerolstein (operetta buffa de Jacques Offenbach. Dir.: Víctor Álvaro.Teatre Gaudí).  Notícia. Roger Pera abandona Germans de sang per malaltia. Pendent de comentar: 1 jeta y dos jefes, Translations i Dones com jo.
  • TEMES MUSICALS:1 tema de les bandes sonores originals dels films següents: El Rolls-Royce amarillo, Este perro mundo (Mondo cane) i Hermano Sol, Hermana Luna (totes música composta per Riz Ortolani); Los idus de Marzo (música de Alexander Desplat), Vencedores o Vencidos (o El Juicio de Nuremberg) (música d’Ernest Gold), A propósito de Mr. Banks (tema de Thomas Newman, banda sonora nominada a l’Oscar + cançó: Let’s Go Fly a Kite (de Richard i Robert M. Sherman, cantada per intèrprets del film, inclosa Emma Thompson. Originàriament pertany a la Banda sonora de Mary Poppins). Alguién voló sobre el nido del cuco (2 temes. Música de Jack Nitzsche). Cançö: La Bamba (cantada per Richie Valens). Operetta La gran duquessa de Gerolstein (música de Jacques Offenbach, lletra de Ludovic Halevy – 5 temes, versió original francesa, alguns interpretats per la soprano Felicity Lott),

BUSCAR PER DIA

febrer 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

BUSCAR PER MES

Arxius