Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 10/02/2014

Programa num. 430

  • ANIVERSARIS: 100 anys de l’aparició del personatge de Charlot en una pantalla de cinema. 50 anys de la primera aparició del grup The Beatles a la Tv americana
  • ESTRENES DE TEATRE: A Ripollet: Charlie y la fábrica de chocolate  i dansa: La luz de la sonrisa (Teatre Auditori). Crítiques de: Dones com jo (de/dir. Pau Miró. Cia. T de Teatre – Teatre Romea). Un jeta, dos jefes (de Richard Bean. Adaptació: Paco Mir. Dir.: Alexander Herold. Teatre Victòria). Només un anunci (d’Alberto Ramos. Dir.: Carles Mallol – Sala Flyhard). Translations /Traduccions (de Brian Friel. Dir. Ferran Utzet. Biblioteca de Catalunya). La Sonàmbula (opera de Vincenzo Bellini – Llibret de Felice Romani – Dir.: Marco Arturo Marelli – Gran Teatre del Liceu). Cartellera: Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Set Up; A cualquier precio; La Lego película; Pussy Riot: Una plegaria punk i Happy Family. Critiques de: Ernest i Celestine (de Stephane Aubier, Vincent Partan i Benjamin Renner), Jack Ryan: Operación Sombra (de Kenneth Branagh) i Nebraska (de Alexander Payne). Cartellera: Filmoteca (Too Much Johnson, film inèdit d’Orson Welles), Phenomena, Xiscnefils de Cerdanyola, Cine-Club Sabadell, Nits de Música a Ripollet, Festival Americana.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentaris a la 25 entrega dels antipremis YoGa a lo pitjor del cinema espanyol i estranger (Los amantes pasajeros i El Consejero)  i de la 28ª entrega dels premis Goya del cinema espanyol (Vivir es fàcil con los ojos cerrados).
  • TEMES MUSICALS: De la banda sonora nominada a l’Oscar, Gravity (música Steven Price, 4 temes). Tema: I Want To Hold Your Hands (The Beatles). Tema: There’s Always You Can’t Forget (música de Charles Chaplin, per a un film de 1916). De la obra teatral anglesa One Man, Two Guvnors (cançons The Brighton Line i Lighten Up and Jay Low (compositor Grant Olding). Ópera La Sonambula (1 tema cantat per Maria Callas, música de Vincenzo Bellini):

BUSCAR PER DIA

febrer 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

BUSCAR PER MES

Arxius