Skip to content
Menu
Infosport 10/02/2014

Aquesta setmana, al programa Infosport hem comptat amb diversos protagonistes de l’actualitat de l’esport ripolletenc.

Hem parlat amb Adrià Jordana, capità del Club Handbol Ripollet, que va perdre el derbi davant el CH Cerdanyola, un rival directe en la lluita per l’ascens.

També hem conversat amb el nou fitxatge del Club de Futbol Ripollet, Carlos Mellado, que acaba d’arribar per reforçar la davantera de l’equip de David Ortiz, a qui l’ascens a Primera Catalana se li va complicant.

També hem parlat del partit del Pajaril, que va acabar suspès en el temps de descompte i hem lamentat l’ús de la violència física i verbal als camps de futbol que alguns individus amaguen darrera de l’activitat esportiva.

En bàsquet, hem entrevistat al base ripolletenc Roger Vilanova, que s’ha proclamat acmpió de la Copa LEB Plata jugant amb el Club Bàsquet Prat, que milita a la tercera divisió estatal.

En tennis taula hem analitzat la important victòria del Club Tennis Taula Ripollet de Primera Nacional a la pista del líder, el Falcons de Sabadell, amb un dels seus protagonistes, el jugador Julio Andrade.

I hem tancat el programa amb una entrevista al corredor juvenil del Ripollet Unió Atlètica Carlos Roguera, que s’acava de proclamar campió de Catalunya de 3.000 metres en pista coberta, el seu primer gran títol. I segur que no serà l’últim.

BUSCAR PER DIA

febrer 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

BUSCAR PER MES

Arxius