Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 17/02/2014

Programa Núm. 431

  • ANIVERSARIS: 50 anys de l’estrena del film Los paraguas de Cherburgo. 25 anys de l’estrena a Broadway de l’obra Shirley Valentine (i també de la versió cinematogràfica). 45 anys de l’estrena a Broadway del musical Dear World. 15 anys de la mort de Carles Sabater.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Robocop; Family Tour; Bajo un manto de estrellas;  La segunda mujer i Sólo para dos. Crítiques del films: La Lego película (Philip Lord i Chris Miller); A cualquier precio (Ramin Bahrani), Cuando todo está perdido (J.C. Chandor); Cuento de invierno (Akiva Goldsman) i Alabama Monroe (Felix Van Groeningen, nominat a l’Oscar). Repàs de cartellera: Xicsnéfils (Cerdanyola), Cine Club Sabadell, 3er. Festival de Cinema de Terror de Sabadell. Phenomena: David Lynch. Filmoteca: Goran Paskaljevic i Jacinto Esteva. Zinemaldia. Festival Animac de Lleida. Cesc Gay a Filmax-Gran Via.
  • L’HORA DELS ADÉUS:  Mort de: Jean Babilée; Joan Soler, Sid Caesar, Jimmy T. Murakami; Ralph Waite, Gabriel Axel i Shirley Temple.
  • ESTRENES DE TEATRE:Crítiques de les obres: Red Pontiac (de/dir.: Pere Riera – Teatre Auditori de Ripollet, divendres dia 21); Ballet: La Belle (Les Ballets de Monte Carlo, dir. I coreografia: Jean-Christophe Maillot, Gran Teatre del Liceu). El Drac d’Or (de Roland Schimmelpfenning, dir.: Moises Maicas. Teatre Akademia). Reposició del musical Killer (de Guillem Clua. Dir. Joan Maria Segura. Teatre Almeria). Refugi a les Rocoses (de/dir: Laura Freijo. Versus Teatre). George Kaplan (de Frederick Sonntag. Dir.: Toni Casares. Sala Beckett). Babet, cuina a tres veus (musical: idea. Les Cot. Dir. Lluís Parera, Anna Ponces. Dir. Musical: Oscar Peñarroya – Versus Teatre). Repàs cartellera: Ripollet, Barcelona i Festival Internacional de Circ de Figueres.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Los Paraguas de Cherburgo (música Michel Legrand; lletres Jacques Demy, 8 temes); Alabama Monroe (cançó: Will The Circle Be Umbroken. Cantat per The BCB Band). Jack Ryan: Operación sombra (música Patrick Doyle, 1 tema); Clip veu film: Cuento de invierno. Cançó: Polly-Woodley-Doodley (cantada per Shirley Temple). Shirley Valentine: cançó: The Girl Who Used To Be Me (música Marvin Hamlisch, lletra Alan i Marylin Bergman. Canta Patty Austin).  Dels musicals: Company (lletra i música Stephen Sondheim.  Tema: Som amics, versió catalana 1997, amb Carles Sabater i companyia). Dear World (temes: Dear World i Each Tomorrow Morning.(Lletra i música: Jerry Herman. Cantats per Angela Lansbury. Original Broadway Cast)

BUSCAR PER DIA

febrer 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

BUSCAR PER MES

Arxius