Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 24/02/2014

Prograna Núm. 432

  • ANIVERSARIS: 25 anys de l’estrena a Broadway del musical Jerome Robbin’s Broadway; 100 anys de l’estrena de l’opera Cleopatre de Jules Massenet. Aniversaris de 1899 (fa 115 anys: naixement de: Alfred Hitchcock, Humphrey Bogart, Lya de Putty, John Gilbert, Fred Astaire, Gale Sondergaard, Noel Coward, George Cukor, Pat O’Brien, Evelyn Brent i James Cagney. 75 anys de la mort del poeta Antonio Machado.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: El medallón perdido: las aventuras de Billy Stone; Two Years at Sea; Xingú: la misión del Amazonas i Kenu. Crítiques dels films: Al nacer el día (Goran Paskaljevic), La mujer del chatarrero (Danis Tanovic), Her (Spike Jonze), Robocop (Jose Padilha) i Monuments Men (George Clooney): Repàs cartellera:Ripollet, Filmoteca, Phenomena, Xicsnefils, Zumzeig i Cine-Club Sabadell.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Maria von Trapp i Harold Ramis
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Coaching (de/dir: Ángel Amazares. Teatre Tantarantana). El Principito (a partir de la obra de Antoine Saint-Exupery. Versió i direcció: Roberto Ciulli. Teatre Lliure de Gràcia); L’encarregat (de Harold Pinter. Dir.: Xicu Masó. Espai Lliure); Ocells i Llops (de Josep M. De Sagarra. Dir. Lourdes Barba.TNC-Sala Petita). Cartellera: Barcelona, Parets del Vallès. Nits de música a Ripollet.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: The Flesh and The Devil (film 1926, música de Carl Davis per restauració de 1982); Monuments Men (música d’Alexander Desplat); El sueño eterno (música de Max Steiner), Con la muerte en los talones (música de Bernard Herrmann); Ghostbusters (tema idem, per Ray Parker Jr.); cançó Funny Face (del film Una cara con ángel, tema de George i Ira Gershwin, cantat per Fred Astaire). Cançó: Cantares (composta i cantada per Joan Manuel Serrat; lletra de Serrat i Antonio Machado). Del musical: Jerome Robbin’s Broadway: 3 temes: Overture i On the Town (compositors varis). De l’espectacle Noel Coward at Las Vegas: medley de temes, cantats i compostos per Noel Coward. De l’opera Cleopatra  (overtura, música de Jules Massenet).

BUSCAR PER DIA

febrer 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

BUSCAR PER MES

Arxius