Skip to content
Menu
Infosport 24/02/2014

En aquest darrer INFOSPORT del mes de febrer, hem repasat l’actualitat esportiva de Ripollet amb alguns dels protagonistes del cap de setmana.

Hem començat el programa parlant de l’important triomf del Club Hoquei Ripollet davant el Club Patí Sitges (8-6) amb un dels jugadors ripolletencs, el Javi Rubio.

També hem parlat d’una altra victòria ripolletenca, la del Futbol Sala Ripollet davant el Bosco Rocafort (4-3) amb un dels protagonistes del matx el Jesús Díaz.

A més, la Clara Llorens ens ha valorat la derrota del seu equip, el Can Clos, a la Divisió d’Honor de Futbol Sala, a la pista d’un rival directe en la lluita per l’ascens, l’Escola Pia.

També hem conegut les impressions del jugador del Club Bàsquet Ripollet Antonio Quirós sobre la victòria de diumenge contra el Vilanova i l’important partit que afronta el conjunt de Carles Tatché aquest proper dissabte davant el Cerdanyola. Un derbi d’alta tensió en la lluita per l’ascens.

Així mateix, hem conversat amb el Diego Quesada, jugador del primer equip del Club de Futbol Ripollet, que va aconseguir diumenge al migdia una clara victòria davant la Gramenet ‘B’ (3-0) que permet a l’equip seguir somiant amb l’ascens.

Per acabar el programa, a la secció ‘Febre d’esports’ hem conversat amb els jugadors del Prebenjamí-iniciació del Club Hoquei Ripollet, que ens han explicat perquè els hi agrada tant jugar a hoquei patins i amb el seu entrenador, el Nil Figueras, que ens ha comentat la importància de promoure els valors a través de l’esport des de ben petit.

BUSCAR PER DIA

febrer 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

BUSCAR PER MES

Arxius