Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 03/03/2014

EL SETÈ ART DE TALIA –NUM. 433

  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Alain Resnais, Dunia Ayaso, Maria de Ávila i Paco de Lucía
  • ESTRENES DE TEATRE: A Ripollet: 1714. Crònica d’un setge (musical de Maria Agustina Solé i Gerard Nicasi. Teatre Auditori de Ripollet). Seuls (monòleg, de/dir/int: Wajdi Mouawad, Teatre Lliure de Montjuïc). Doña Rosita la soltera (de Federico Garcia Lorca. Dir. Joan Ollé. TNC-Sala Gran). Cartellera de Barcelona, Ripollet, Parets dels Vallès.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Colors 2012, El poder del dinero i París a toda costa. Crítiques del films:  ¿Qué nos queda? (Hans-Christian Schmid) i Philomena (Stephen Frears). Cartellera de Cerdanyola, Cine-club  Xicsnéfils, Cine-Club de Sabadell, Phenomena, Filmoteca.
  • LA OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Tertúlia entre Ramon Oliver i Joana Raja a propòsit de la 86ª cerimònia dels premis Oscar (entregats el dia 2 de març). Films premiats. Gravity, 12 años de esclavitud, La gran belleza i Dallas Buyers Club, entre d’altres. Breus comentaris sobre l’entrega dels premis Razzies i Spirit Awards.
  • TEMES MUSICALS:1 tema de cadascuna de les bandes sonores dels films següents:Hiroshima mon amour (música de Giovanni Fusco), Providence (música de Miklos Rozsa), El año pasado en Marienbad (música de Francis Seyrig), Stavisky (música de Stephen Sondheim), No Smoking (música de John Pattison), La guerra ha terminado (música de Giovanni Fusco), Perdona bonita, pero Lucas me quería a mi (música de Manuel Villalta), Don Juan de Marco (cançó: Have You Ever Really Loved a Woman, de Bryan Adams, Robert Lange i Michael Kamen. Cantada per Bryan Adams. Guitarrra de Paco de Lucía), 12 años de esclavitud (música de Hans Zimmer), Gravity (música de Steven Price, Banda sonora guardonada amb l’Oscar), La gran belleza (tema I lie de David Lang) i Frozen (canço: Let It Go, de Kristen Anderson-Lopez y Robert Lopez, cantada per Idina Menzel. Cançó guanyadora de l’Oscar).

BUSCAR PER DIA

març 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius