Infosport 17/03/2014

Infosport featured Image

En el programa número 24 de la temporada ens hem apropat al l’important triomf del Club Bàsquet Ripollet a la pista del Sitges, un rival directe en la lluita per l’ascens, de la mà del jugador Albert Ortega.

També hem conversat amb l’Albert Uribe, un dels ripolletencs que van participar diumenge a la Marató de Barcelona, que ens ha explicat les seves sensacions i com ha anat preparant la participació en una marató.

 
En futbol, hem parlat de la derrota del primer equip del Club de Futbol Ripollet davant la Guineueta, amb el jugador Quim Cadafalch.
 
També, hem analitzatamb la Pepi Tirado, davantera de l’equip  femení de la Escuela Futbol Base,la derrota  contra el Pubilla Casas.
 
I hem valorat el magnífic triomf de la Peña Deportiva Pajaril amb un dels seus jugadors, l’Adán Sola. Una victòria que deixa a l’equip deu punts per sobre dels llocs de descens i, per tant, gairebé amb la salvació a la butxaca.
 
A més, hem repassat la vital victòria del Club Hoquei Ripollet davant el Monjos (8-5) amb un dels jugadors ripolletencs, el Nil Figueras, autor de dos gols en un partit que permet a l’equip escalar fins a la tercera posició i situar-se a un punt del segon, el Valls, el seu proper rival el 29 de març.
 
En aquest programa ens han visitat també els jugadors de l’equip aleví de minihandbol del Club Handbol Ripollet.