El 7è Art De Talia 24/03/2014

El 7è art de Talia. Featured Image

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 436

  • ANIVERSARIS:  50 anys de l’estrena a Broadway del musical Funny Girl
  • LA ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb l’actriu Mercè Managuerra, responsable de la gestió del teatre AKADÈMIA de Barcelona
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Yo creo; The Exam; Los canallas; La partida; Jimmy P.; En tierra de nadie i La hermandad. Crítiques dels films: Pelo malo (Mariana Rondón); Las maestras de la República (Pilar Pérez Solano), Ocho apellidos vascos (Emilio Martínez Lázaro), Non Stop (Sin escalas) (Jaume Collet Serra), Byzantium (Neil Jordan) i El gran hotel Budapest (Wes Anderson). Cartellera: Ripollet: The Queen i Nits de Música (Historia del Cinema musical nord-americà); Cine-Club Xicsnèfils de Cerdanyola, Cine-Club Sabadell (UES), Phenomena, Sant Cugat, Exposició Pixar al Caixaforum de Madrid, Filmoteca (especial incís en les sessions del Dia Internacional del Teatre): Fiesta del Cine (30 març, i 1-2 abril)
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Flower and Bird / A Letter to my Future Self (espectacle de dansa bhutó, de Yoshito Ohno, Mercat de les Flors). Lo tuyo y lo mío (de Joan Maria Segura,direcció musical: Didac Flores. Club Capitol 2), El Setè cel (de Caryl Churchill. Dir.: Glòria Balañà i Altimira, Sala Beckett), Consejos de un discípulo de Morrison a un fanático de Joyce (a partir d’escrits de Roberto Bolaño i A.G. Porta. Dir.: Félix Pons – Tantarantana Teatre) i Kyla (Fredor) (de Lars Noren. Dir.. Adrian Devant – Versus Teatre). Queden pendents. El caballero de Olmedo i Boig per tu
  • TEMES MUSICALS: Del musical: Funny Girl (temes: Overture i If a Girl isn’t Pretty, música de Jule Styne. Lletra de Bob Merrill). De le bandes sonores del films següents: Ocho apellidos vascos (cançó: No te marches jamás de Leire i David de María), El gran hotel Budapest (5 temes originals d’Alexandre Desplat). Tema: Allegro concertante (inédit de Nino Rota, 1953). De l’espectacle: El Seté cel (tema: Quan arribis al setè cel, cantat per la companyia)