Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 24/03/2014

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 436

  • ANIVERSARIS:  50 anys de l’estrena a Broadway del musical Funny Girl
  • LA ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb l’actriu Mercè Managuerra, responsable de la gestió del teatre AKADÈMIA de Barcelona
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Yo creo; The Exam; Los canallas; La partida; Jimmy P.; En tierra de nadie i La hermandad. Crítiques dels films: Pelo malo (Mariana Rondón); Las maestras de la República (Pilar Pérez Solano), Ocho apellidos vascos (Emilio Martínez Lázaro), Non Stop (Sin escalas) (Jaume Collet Serra), Byzantium (Neil Jordan) i El gran hotel Budapest (Wes Anderson). Cartellera: Ripollet: The Queen i Nits de Música (Historia del Cinema musical nord-americà); Cine-Club Xicsnèfils de Cerdanyola, Cine-Club Sabadell (UES), Phenomena, Sant Cugat, Exposició Pixar al Caixaforum de Madrid, Filmoteca (especial incís en les sessions del Dia Internacional del Teatre): Fiesta del Cine (30 març, i 1-2 abril)
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Flower and Bird / A Letter to my Future Self (espectacle de dansa bhutó, de Yoshito Ohno, Mercat de les Flors). Lo tuyo y lo mío (de Joan Maria Segura,direcció musical: Didac Flores. Club Capitol 2), El Setè cel (de Caryl Churchill. Dir.: Glòria Balañà i Altimira, Sala Beckett), Consejos de un discípulo de Morrison a un fanático de Joyce (a partir d’escrits de Roberto Bolaño i A.G. Porta. Dir.: Félix Pons – Tantarantana Teatre) i Kyla (Fredor) (de Lars Noren. Dir.. Adrian Devant – Versus Teatre). Queden pendents. El caballero de Olmedo i Boig per tu
  • TEMES MUSICALS: Del musical: Funny Girl (temes: Overture i If a Girl isn’t Pretty, música de Jule Styne. Lletra de Bob Merrill). De le bandes sonores del films següents: Ocho apellidos vascos (cançó: No te marches jamás de Leire i David de María), El gran hotel Budapest (5 temes originals d’Alexandre Desplat). Tema: Allegro concertante (inédit de Nino Rota, 1953). De l’espectacle: El Seté cel (tema: Quan arribis al setè cel, cantat per la companyia)

BUSCAR PER DIA

març 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius