Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 31/03/2014

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 437

  • ANIVERSARIS: 30 anys de l’estrena a Londres del musical Starlight Express. 50 anys de l’estrena a Broadway del musical Funny Girl. Aniversaris de 1909 (105 anys- 1ª part): Alguns dels films estrenats (Griffith, Melies). Debuts. Naixements: Benny Goodman, Jessica Tandy i James Mason.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb Joan Ramon Gordo i Eulàlia Umbert, de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet (3r. Trimestre, 20ª temporada).
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Capitán América: El soldado de invierno; Kamikaze; American Jesus; Upstream Colors,Ida i 2 francos, 40 pesetas. Crítiques del films: Los canallas (Les salauds) (de Claire Denis); The Informant (de Julien Leclerc); Guillaume y los chicos ¡a la mesa! (deGuillaume Gallienne), Enemy (de Denis Villeneuve). Cartellera de: Cerdanyola, Xicscnefils, Sant Cugat, Sabadell, Cinema francès inèdit al Verdi, Filmoteca, Mostra Llatinoamericana de Lleida, Exposició Metamorfosis del CCCB I palmarès del Festival de Cinema Espanyol de Màlaga (10.000 kms).
  • ESTRENES DE TEATRE: Critiques de les obres: Boig per tu. El musical (sobre cançons de Sau, dir. Ricard Reguant. Teatre Borràs): Rosas & Ictus: Drumming Live (dansa,Mercat de les Flors); El caballero de Olmedo (de Lope de Vega. Dir.Lluís Pasqual. Teatre Lliure- Montjuïc). A casa/Kabul (de Tony Kusher. Dir. Mario Gas. Monòleg de Vicky Peña. Teatre Lliure de Gràcia). La ratonera (d’Agatha Christie. Dir.: Víctor Conde. Teatre Apolo): El chico de la última fila (de Juan Mayorga. Dir.: Víctor Velasco. Sala Muntaner). Cartellera. Ripollet, Barcelona. Sabadell. Parets del  Valles. Òpera al Icària.
  • TEMES MUSICALS: Del musical: Starlight Express: cançó: I’m the Starlight (música d’Andrew Lloyd Webber, lletra Richard Stilgoe. Original London cast): Del musical Funny Girl :temes: People; Don’t Rain On My Parade i I’m the Greatest Star (tots cantats per Barbra Streisand. Música de Jule Styne,lletra de Bob Merrill. Original Broadway cast). Del musical Boig per tu: cançons: Boig per tu; Tren de mitjanit i Envia’m un àngel (música de Pep Sala; lletres de Carles Sabater,Pep Sala i Joan Capdevila. Temes cantats pel repartiment del muntatge de Barcelona). Del film : Lolita (tema d’amor, compost per Bob Harris, per James Mason). Del film Her, tema The Moon Song, cantat per Scarlett Johansson i Joaquin Phoenix.

BUSCAR PER DIA

març 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius