Skip to content
Menu
Infosport 31/03/2014

En aquesta edició d’Infosport hem comentat amb el capità del Clu Hoquei Ripollet, Jordi Mestres, la derrota de l’equip davant el Club Patí Valls, que posa fi al somni de l’ascens a la Primera Catalana.

També, hem comentat l’important triomf del Futbol Sala Ripollet davant l’Arenys de Munt (7-6), que situa encara més líder a l’equip, que ara té 9 punts d’avantatge sobre el segon classificat.

A més, ens hem apropat a les jornades que organitzarà el Club Ciclista Ripollet els propers 14 i 15 d’abril. L’excorredor semiprofessional Joaquín Martín, ponent de les jornades, ens ha explicat la seva experiència en el ciclisme i el contingut de les jornades, juntamente amb el president del club, Antoni Casamitjana.

També hem parlat de la derrota del primer equip masculí del Club Bàsquet Ripollet, que suposa un pas enrera en la lluita per l’ascens i obliga a l’equip a no seguir fallant en el que resta de temporada.

I ens hem apropat a una activitats esportiva popular que protagonitzarà aquest cap de setmana, la Caminada Ripollet-Montserrat, organitzada pel Club Excursionista Ripollet.

Per acabar el programa, en la Nostra secció Febre d’esports’, hem parlat amb tres joves jugadors de l’Aleví A del Club de Futbol Ripollet, l’Iker, el Martí i el Sergi, i també amb un dels coordinadors de l’esport base del club, el David Cruz.

BUSCAR PER DIA

març 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius