Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 07/04/2014

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 438

  • ANIVERSARIS: Avui Francis Ford Coppola compleix 75 anys. Avui se celebra el 65 aniversari de l’estrena a Broadway del musical South Pacific. Aniversaris del 1909 (2ª part): naixements de. Joseph L. Mankiewicz, Errol Flynn, Elia Kazan, Michael Rennie, Riccardo Freda, Burl Ives, Isa Miranda, Douglas Fairbanks Jr., Robert Ryan i Josehp Losey. Avui comença 4ª temporada de Juego de tronos.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Roser Blanch – gestora Sala Flyhard. Sobre la sala de teatre i els muntatges: La pols (de/ dir: Llàtzer Garcia, actualment en cartellera) i Nit de radio 2 punt zero (de / dir.: Cristina Clemente. A Ripollet,al Teatre Auditori, el dia 25 d’abril)
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Jackie, Rio 2, Purgatorio,Una noche  i Need for Speed. Crítiques dels films: Capitán América: El soldado de invierno d’Anthony i Joe Russo; Frances Ha., de Noah Baumbach; Noé de Darren Aronofsky, 2 francos, 40 pesetas de Carlos Iglesias, Ida de Pawel Pawlikowski, El desconocido del lago d’Alain Guirarudie, Crónicas diplomáticas – Quay d’Orsay de Bertrand Tavernier i La imagen perdida de Rithy Panh.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort dels actors: Pere Ventura, Pedro Díez del Corral, Alfonso Bayard i Mickey Rooney.
  • ESTRENES DE TEATRE: Breus comentaris de Trouble in Tahiti (musical de Leonard Bernstein, dir.: Joan Anton Sánchez Aznar, Teatre Akadèmia. El cantador  de Serafí Pitarra i Pau Bonyegues, Dir. Xicu Masó – TCN- Sala Tallers. Recomanació puntual: L’orfe del clans dels Zhado (Romea, pendent de crítica). Antaviana (de Pere Calders, per Amics del Teatre a Ripollet,dies 26 i 27 abril).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Juego de tronos (tema principal, música de Ramin Djawadi); Robin de los Bosques (música d’Erich Wolfgang Korngold, per Errol Flynn), Cleopatra (música d’Alex North, per a Joseph L. Mankiewicz). Girl Crazy (tema Could You Use Me?, de George Gerswhin, cantat per Judy Garland i Mickey Rooney). El Padrino (tema d’amor, compost per Nino Rota. Versió especial per harpa). El mensajero (música Michel Legrand, suite especial, per a Joseph Losey).  Del musical South Pacific (música Richard Rodgers i lletra: Oscar Hammerstein II; temes: A Cockeyed Optimist, cantat per Mary Martin,  This Nearly Was Mine , cantat per Ezio Pinza i There is Nothin Like a Dame (cantats pels homes de la companyia),original Broadway Cast; tema Bali-hai cantat per Muriel Smith (original London cast) i Some Enchanted Evening (cantat per Bernardette Peters). Del musical: Sugar Babies (tema: I’m just a Song and Dance Man (música de Jimmy McHugh, lletra de Harold Adamson, canta Mickey Rooney. Original Broadway cast). Del musical Trouble in Tahiti (música i lletra: Leonard Bernstein, tema: Morning Sun)

BUSCAR PER DIA

abril 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius