Skip to content
Menu
Infosport 07/04/2014

En aquest programa Infosport hem parlat del triomf del Club de Futbol Ripollet al camp de la Catalana (1-3) amb el jugador Toni Navarro.

També hem repassat la derrota davant el Barceloneta (9-6) del primer equip masculí del Futbol Sala Ripollet amb el seu tècnic, el Nico Seoane. Tot i la desfeta, el conjunt segueix al capdamunt de la classificació de Tercera Nacional i l’entrenador ens ha explicat com veu el tram final del campionat.

Tampoc ha estat un bon cap de setmana per al Futbol Sala Femení Can Clos, que ha perdut contra el Teià, un rival directe per la tercera plaça de lliga de Divisió d’Honor Catalana. N’hem parlat sobre el partit amb la Lali Gil.

A més, el Víctor Díaz, jugador del primer equip del Club Bàsquet Ripollet, ens ha valorat la tercera derrota consecutiva del conjunt entrenat pel Carles Tatché, que li complica les opcions per estar en les fases d’ascens a Copa Catalunya.

En bàsquet, també hem conegut al jove ripolletenc Pol Brualla Creus, que juga a l’Infantil B del FC Barcelona i continua amb la magnífica saga de jugadors de basquetbol dels Creus.

La millor notícia del cap de setmana ha estat el triomf del Club Handbol Ripollet davant un rival directe en la lluita per l’ascens el Sant Esteve de Palautordera ‘B’. El jugador Dani Jiménez ens ha explicat com van viure el partit a l’quip i com afronten els cinc partits que resten de temporada, instal·lats ara mateix a la segona posició de la classificació.

Per tancar el programa hem conegut una iniciativa molt maca de la Escuela Futbol Base Ripollet, que ha organitzat pel diumenge 20 d’abril, Diumenge de Pasqua, el 2n Torneig Solidari del Club. Al llarg de tot el matí 14 equips alevins, entre ells el del FC Barcelona i els de l’Espanyol. Però el més important és que qui vulgi accedir al camp de l’Industrial a vuere’l haurà de portar aliments que Creu Roja destinarà a les famílies ripolletenques més necessitades. Us animem a participar-ne.

Nosaltres tornarem a l’antena de Ripollet Ràdio el 28 d’abril per encarar el tram final de la temporada i, explicar-vos, tant de bo, molts èxits dels equips esportius ripolletencs.

BUSCAR PER DIA

abril 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius