Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 28/04/2014

EL SETÈ ART DE TALIA – num. 439

  • ANIVERSARIS: Final aniversaris 1909 (105 anys): Dana Andrews, Margaret Sullavan, Tom Ewell, Gene Krupa i Carmen Miranda. Aniversaris 1914 (100 anys, 1ª part): Marguerite Duras, Alec Guinness, Alberto Lattuada i Conchita Montes. Avui Penélope Cruz compleix 40 anys.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Gabriel Garcia Márquez, Miguel Morales “Junior”, Craig Hill, Alfredo Alcón, Jorge Polaco,Vera Chrytilova i Oswald Morris.
  • ESTRENES DE TEATRE: Repàs de la cartellera de Londres més comentaris de les obres: Blythe Spirit de Noel Coward (amb Angela Lansbury, Gielgud Theatre) i Urinetown (musical de Mark Holllmann i Greg Kotis. Saint James Theatre). I a més, de Bcn: Barbablava (de Dea Loher. Dir.: Lurdes Barba. Teatre Tantarantana). Llibert (de Gemma Brió. Dir. Norbert Martinez. Biblioteca de Catalunya). El coloquio de los perros (adaptació novel·la de Miguel de Cervantes, feta per Joglars. Dir. Ramon Fontseré. Teatre Poliorama). L’orfe del clan dels Zhao (de Ji Junxiang. Dir. Oriol Broggi. Teatre Romea): Repàs cartellera Bcn.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari del film El Pasado de Asghar Farhadi i anàlisi d’aquest director. Comentari de l’opera: La llegenda de la ciutat invisible de Kitej, de Rimski-Korsakov. Dir.: Dimitri Tcherniakov. Gran Teatre del Liceu).
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: El culo del mundo, El tour de los Muppets, La mujer del quinto; La partícula de Dios; Matterhorn; Pompeya; Moliere en bicicleta; La vida inesperada, El heredero del diablo; Brick Mansions; Azul y no tan rosa; Gangs of Wasseypur 1ª parte; Inevitable i The Leftflowers.  Films vistos pendents de comentari: Río 2; Tren de noche a Lisboa; Mejor otro día; Spider-Man 2: El poder de Electro i 9 meses de condena. Crítiques dels films: Jackie (Antoinette Beurer), Miel (Valeria Golino), Seguridad no garantizada (Colin Trevorrow), Anochece en la India (Chema Rodríguez) i El viento se levanta (Hayao Miyazaki).  Festival D’A, de Barcelona. Butaca reservada: Mar Coll i Tres díes amb la família.
  • TEMES MUSICALS: 1 tema de cadascuna de les bandes sonores dels films següents: The Gene Krupa Story (tema Indiana Jazz Session, a càrrec de Gene Krupa i Red Nichols), Toda la banda está aquí (cançó The Lady in the Tutti Frutti Hat, cantada per Carmen Miranda). Nine (cançó A Call from the Vatican, de Maury Yeston, cantada per Penélope Cruz), El violinista en el tejado (cançó: Sunrise, Sunset, música de Jerry Bock,Lletra de Sheldon Harnick, cantada pel repartiment del film). India Song (tema idem per orchestra,música de Carlos d’Alessio, per a Marguerite Duras) i El puente sobre el Río Kwai (tema: March – Colonel Bogey (música de Malcom Arnold, Mitch Miller, per a Alec Guinness). Del musical Urinetown: temes: What’s is Urinetown; It’s a Privilege to Pee; Snuff that Girl i Run Freedom Run (música Mark Hollmann. Lletra: Mark Holllmann i Greg Kotis. Original Broadway Cast).

 

BUSCAR PER DIA

abril 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius