Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 05/05/2014

EL SETÉ ART DE TALIA – num. 440

  • ANIVERSARIS: 50 anys de l’estrena a Broadway del musical: Anyone Can Whistle. Avui fa95 anys de l’estrena a Broadway del musical: She’s a Good Fellow. Aniversaris de 1914 (centenaris, 2ª part): Films mes destacats, debuts (Cecil B. De Mille, Theda Bara, Charles Chaplin, Gloria Swanson, Rodolfo Valentino….); naixements de: Woody Stroode, Harold Russell, John Ireland, Arthur Kennedy, Hedy Lamarr; Pietro Germi, Desmond Llewellyn, Kenneth More, Louis de Funés, Jack Cardiff, Lilly Palmer i Tyrone Power (avui fa 100 anys del naixement de Power).
  • ESTRENES DE CINEMA:  Films no vistos: El silenci del jonc; La tropa de trapo en la selva del arco iris; My Summer of Love; No se acceptan devoluciones i Gangs of Wassaypur,Part 2. Crítiques dels films següents:  Tren de noche a Lisboa (Bille August); Mejor otro día (Pascal Chaumeil); Matterhorn (Dierekik Ebbinge), La vida inesperada (Jorge Torregrosa), Carmina y Amén (Paco León), El gran cuaderno (Janos Szasz), The Lunchbox (Ritesh Batra), 9 meses de condena (Albert Dupontel); Molière en bicicleta (Philippe Le Guay); Divergente (Neil Burger); Aprendiz de gigoló (John Turturro); The Amazing Spider-Man: El poder de Electro (Marc Webb) i Río 2 (Carlos Saldanha).  Repàs cartellera: Cine-Clubs Xicsnefils de Cerdanyola, Cine-Club UES de Sabadell, Cine d’autor a Sant Cugat; Cinemes Melies; Filmoteca, Zum-zeig (Cicle Eddie Saeta), Cinema francès inèdit als Verdi. Altres: Final Festival D’A i Dia Mundial Star Wars i anunci repartiment VII entrega.
  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítiques de les obres: Gust de cendra (de Guillem Clua; dir.: Josep Sala. Sala Muntaner); El pes del plom (de i dir.: Aleix Fauró i Isis Martín. Sala Beckett). Losers (Perdedors) (de/dir.: Marta Buchaca. La Villarroel).  Recital de Angela Denoke  amb temes de Kurt Weill al Liceu. Cartellera: Ripollet: Les veus del País Valencià (teatre Auditori); Barcelona, Sant Cugat, Cirque Eloizé. Altres: 25 anys del Festival de Titelles de Lleida.
  • TEMES MUSICALS:  Bandes sonores originals dels films  següents, 1 tema de cada: Samson y Dalila (música de Victor Young, per a HedyLamarr); La condesa descalza (música de Mario Nascimbene, per a Jack Cardiff); Captain from Castille (música de Alfred Newmam, per a Tyrone Power), The Amazing Spider-Man: el poder de Electro (música de Hans Zimmer, dos temes); 1 cançó de Río 2. Del musicals: Anyone Can Whistle (música i lletres: Stephen Sondheim, tres temes: The Miracle Song (cantada per Angela Lansbury, original Broadway cast); There Won’t Be Trumpets (cantada per Bernardette Peters, gravació del Carnegie Hall, 1995) i Anyone Can Whistle (cantada per Lee Remick, original Broadway cast). Del musical: She’s a Good Fellow  (cançó: The Bullfrog Patrol. Música: Jerome Kern; lletra:Anne Caldwll). Del musical:  Knickerbocker Holiday, cançó: September Song (música Kurt Weill, lletra Maxwell Anderson, cantada per Angela Denoke).

BUSCAR PER DIA

maig 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius